Home > Eiere > Service og Vedlikehold > Ford BlueService

Når du kjøper en Ford så slutter ikke forholdet når du kjører ut fra salgshallen, tvert i mot – det er snarere da det starter. 

Velkommen til Ford BlueService! Ford BlueService inkluderer en rekke tjenester som gir merverdi til ditt eierskap og gjennom dette vil du få det meste og det beste ut av din Ford under hele den tiden du har bilen. 

One Call
Ford Assistanse
Forutsigbare priser
Ford Service
One Call

One Call

One Call kobler deg til alt hos Ford. Ring for veihjelp, forsikring, finansiering eller kundeservice. 

Legg gjerne nummeret inn på telefonen din

One Call:
800 56 105

Free Roadside Assistance

Ford Assistanse

Vi er med deg hele veien, også om uhellet skulle oppstå. Uansett hvor i Europa du befinner deg vil du få kostnadsfri assistanse i form av veihjelp. Utfører du foreskrevet rutineservice hos et autorisert Ford verksted gjelder Ford Assistanse frem til neste foreskrevne service. Lar det seg ikke gjøre å løse problemet på stedet så hjelper vi deg å fortsette reisen så raskt som mulig. Det kan være ved hjelp av leiebil, overnatting på hotell eller annet. Godt å vite, ikke sant?Free Roadside Assistance

Ford accident management with courtesy car

Forutsigbare priser

Når du skal vedlikeholde din Ford lønner det seg å kontakte oss som har bygget og levert bilen din. Vi kjenner Ford best. Din Ford forhandler har spesialutdannede teknikere som tar vare på din bil. Vi har faste og forutsigbare priser for service. Hvis du hater overraskelser - vil du elske Ford Blue Service! 

Ford trained staff & clear pricing

Mobilitet

Behov for transport? Vi løser ditt behov for transport mens du får utført service på din Ford. Spør oss om de ulike alternativene.

Ford Video Check

Vi kan nå tilby Ford Video Check ved alle verkstedsbesøk. Dette gir deg mulighet til å få se video fra bilmekanikerens gjennomgang av bilens tilstand, og godkjenne eventuelle reparasjoner. Dette gir med andre ord en helt ny innsikt for deg som kunde. Du vil få videoen tilsendt på mail eller SMS og kan se på den på alle digitale plattformer (telefon, nettbrett og PC).

Ford Video Check sikrer deg full innsikt i bilens reparasjons- og vedlikeholdsbehov og forhindrer uforutsette reparasjoner.

Electronic Vehicle Check
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top