SYNC 3

VÆR TILKOBLET HELE VEIEN

SYNC 3 kobler deg til i hjertet av Ford. Ring. Spill musikk. Få veibeskrivelser. Alt fra førersetet. Med en 6,5-tommers eller 8-tommers touchskjerm og funksjon for talegjenkjenning, lar SYNC 3 deg styre en rekke tilkoblede funksjoner samtidig som du holder hendene på rattet.

Electronic system in the car

INTUITIV STEMMESTYRING

Med intuitiv stemmestyring kan du enkelt administrere funksjonene til SYNC 3. Bruk enkle, samtalebaserte kommandoer for å få anvisninger, finne bensinstasjoner og ladestasjoner, foreta anrop eller spille av musikk.

SMART NAVIGASJON

SYNC 3-navigasjon tar deg raskt til bestemmelsesstedet. Med trafikkdata i sanntid og talegjenkjenning er satellittnavigasjonssystemet vårt en god følgesvenn på veien.

Navigation

FORDPASS

SYNC 3 og FordPass-appen er den perfekte smarte kombinasjonen. Hvis din Ford har FordPass Connect, kan du pare smarttelefonen med bilen for å starte, stoppe, låse og låse opp bilen fra nesten hvor som helst.

 

FordPass App

HANDSFREE KOMMUNIKASJON

Ring og send meldinger i SYNC 3 med handsfree. Bare fortell systemet hvem du vil ringe, så tar det seg av resten. SYNC vil også laste ned og lagre kontaktene dine, slik at du kan komme raskt i kontakt med dem.

Navigation on the screen

BILER MED SYNC 3