SYNC 4 OG 4A

RASKERE. SMARTERE. BEDRE.

Neste generasjon SYNC 4 kobler deg til personene, stedene og appene du liker, uansett hvor du er. Vårt hittil kraftigste SYNC-system gir deg en fantastisk skjerm, sømløs tilkobling og avanserte funksjoner for elektriske kjøretøy.

The look inside the car through the window

OPPDAG SYNC 4A

SYNC 4A kobler deg til verden rundt deg som aldri før. Opplev avansert ruteplanlegging, avansert talegjenkjenning, integrering av trådløse smarttelefoner og Over The Air oppdateringer med dobbel prosesseringskraft sammenlignet med tidligere systemer.

TILKOBLET NAVIGASJON

Med SYNC 4As skytilkoblede navigasjon er kartene alltid oppdaterte og sanntidsdata for trafikk og vær gir mulighet for ruteplanlegging i sanntid. Systemet bruker også batteristatusen og rekkevidden til å optimalisere ruter og foreslå praktiske ladestopp underveis.

Navigation
Voice control demonstration

STEMMESTYRING

SYNC 4 har avansert stemmestyring med skytilkoblet teknologi som kontinuerlig oppdaterer vokabularet. SYNCs evne til å forstå naturlige talemønstre betyr at du kan bruke mer dagligdags tale når du ber systemet om å finne en plassering, spille av musikk eller sende tekstmeldinger.

FORD POWER-UP PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Biler med FordPass Connect er skapt for utvikling. Teknologien kan laste ned Ford Power-Up programvareoppdateringer over-the-air for å sikre at bilen din alltid er oppdatert.

 

Les mer om Ford Power-up

System Update Notification
Wireless control demonstration

TRÅDLØS KONTROLL

Koble Apple- eller Android-telefonen din til bilen trådløst. Få tilgang til smarttelefonfunksjoner via touchskjermen for SYNC eller med stemmestyring, og bruk favorittappene dine på smarttelefonen med Apple CarPlay® og Android Auto™. Det er ikke nødvendig med ledninger.

DIGITAL BRUKERHÅNDBOK

Få tilgang til brukerhåndboken via touchskjermen for SYNC og opplev en brukervennlig visuell veiledning til bilen. Bare trykk på bildet av bilen for å finne informasjonen du trenger. Du finner også et bibliotek med nyttige instruksjonsvideoer og detaljert informasjon om bilens funksjoner.

Manual control demonstration