Transit in Blue on the road

NYE FORD TRANSIT

LØSER OPPGAVEN.

Hold meg oppdatert

Kvaliteten og funksjonaliteten du kjenner, men nå enda bedre og klar til å jobbe hardere. Nye Ford Transit har flere nye funksjoner og vår mest avanserte tilkobling hittil for å maksimere produktiviteten. Kommer i 2024 – samtidig som nye helelektriske Ford E-Transit.

EFFEKTIVITET FØRST

Motor og girkasse med fullt fokus på ytelse.

PRODUKTFORDELER

The new ford interior

INNVENDIG

Utviklet for å jobbe smartere innenfra og ut. Nye funksjoner inkluderer et 8-tommers semidigitalt instrumentpanel. Den 12-tommers SYNC 4-touchskjermen kan pares med to smarttelefoner samtidigIkke kjør når du er distrahert og gir trafikkinformasjon i sanntid via Tilkoblet NavigasjonNavigasjonstjenestene krever SYNC 4. Og et 5G-modemTilkoblede tjenester og funksjoner gir deg rask netttilgang.

Ford Transit in White in the road

UTVENDIG

Nå med en ny foraksel og lettere chassiskomponenter for å maksimere lastekapasiteten. 16-tommers felger spesielt utviklet for ekstra holdbarhet. Og et imponerende antall valgmuligheter for karosseristyling, inkludert Dobbelkabiner, Chassis, planbil og skapbil.

Driver assistance

FØRERASSISTANSE

Vår mest omfattende assistentpakke hittil inkluderer antikollisjonssystem med automatisk nødbremsing, adaptiv cruisekontroll, filskifte-varsling og -assistanse, intelligent hastighetsbegrensningFørerassistansefunksjoner er et supplement, automatiske frontlys og dekktrykksovervåkning som standard. Dette sikrer last, personer og medtrafikanter.

Ford Transit loadspace

NYTTEKJØRETØY

Med opptil 15,1 kubikkmeter med lasteplass og en lastelengde på opptil 4256 mm. Et valgfritt digitalt påbygger integrasjonssystem for å kontrollere ekstrautstyr fra tredjeparter via berøringsskjermen. En ny, valgfri leveringsassistanse for å spare tid og forbedre sikkerheten. Og integrasjon med FordPro-programvaren slik at effektiviteten og oppe-tiden maksimeres.

Nyttige linker for å komme videre