Nye helelektriske Explorer

Exploring Reinvented

Den ultimate helelektriske SUV-en er her. Klar for eventyr, med rask ladingElectric Explorer 1, overlegen komfort og avansert teknologi utviklet for å støtte degElectric Explorer 2Explorer, en svært godt utstyrt kompakt SUV med 5 seter som gir eventyret nytt innhold.  

 

Indikativ veiledende startpris er under
kr 500 000CX740S Indicative price

Utforsk vår interaktive virtuelle prøvekjøring og opplev bilen fra inn- og utsiden. Skog, ørken eller snø: Du velger hvilket eventyr du vil oppleve.

Stilig interiør.

Smart design.

Eventyret fikk nettopp en oppgradering. 5 seter, eksklusive komfortable interiøroverflater. Med en 14,6-tommers SYNC Move®-touchskjerm og 17-liters Megakonsoll. Opptil 450 liter bagasjeplass og en stor skiluke – massevis med plass til alt utstyret**. Gjør deg klar, pakk sakene og utforsk.

Drøm deg bort,

uten å kjøre deg bort.

Vær tilkoblet

Både her

People climbing a hill in the wilderness

Og her

New All-Electric Ford Explorer aerial view

Helelektriske Explorer. Tilgjengelig i to varianter– Explorer og Explorer Premium. 

Explorer
Komfort, stil og smart teknologi.

Avansert teknologi for førerassistanse holder deg tryggere på veien. Nødvendig informasjon vises i den digitale instrumentskjermen på 5,3-tommer. 19-tommers aluminiumsfelger og unik innstegsbelysning gir bilen et stilig preg.

Explorer Premium.
Alt du trenger. Og enda mer.

Sett stemningen med LED-interiørlys i 10 farger. Maksimer sikten med avanserte Matrix LED-frontlykter. Gjør det stort eller større med valget mellom 20- og 21-tommers lettmetallfelger.

Lad hjemme.

Eller på veien.

BlueOvalTM Charge network

Over 500 000 europeiske ladepunkter inkludert DC-hurtigladere fra IONITY.

Her. Der. Overalt.

Som skapt

for å utforske.

 

Med kapasitet til å lade 10 %–80 % av batteriet på ca. 25 minutter ved hjelp av en DC-hurtigladerCX740S Charging. Ta en kaffe mens du lader på lengre turer. Helelektriske Explorer er klar til å dra videre før du er det.

Model of connected points on the road

  

  

  

  

New All-Electric Ford Explorer crossing a bridge

EN NY GENERASJON AV ELEKTRISKE BILER

 

Helt nye elektriske Explorer vil produseres ved vår første karbonnøytrale fabrikk – EV-senteret i Köln. Dette understøtter vår strategi for å oppnå karbonnøytralitet på tvers av anlegg, logistikk og direkte leverandører i Europa innen 2035.For å bidra til å

  

  

Bli med
på eventyret.

 

Følg med på vår reise. Vær blant de første til å få de siste nyhetene og oppdateringene om nye helelektriske Explorer. 

New All-Electric Ford Explorer on a country road