FORD SUV-UTVALG

Utvalget vårt av smarte SUV-er er fullpakket med avanserte førerassistanseteknologier for å gjøre kjøreopplevelsen din bedre enn noen gang tidligere. Det er rikelig med plass til passasjerer, kjæledyr og bagasje. De er tøffere og har større kapasitet enn mindre kjøretøy. Og de har en høyere kjøreposisjon for å hjelpe deg å se hva som ligger foran deg. Kort sagt gir de deg mer selvtillit – uansett hvor du kjører.

Ford er kjent for noen av de beste SUV-ene og crossover-ene du kan kjøpe, fra den kompakte SUV-en Puma, til den store SUV-en Explorer.

FUNKSJONER DU BØR SE ETTER I DE BESTE SUV-ENE

Red All-New Ford Kuga PHEV charging from home

FORD KUGA

Flott, ultramoderne design og styling, både inni og utenpå. Kompromissløs ytelse og bemerkelsesverdig effektivitet. Kuga leveres også med en imponerende liste over smarte funksjoner, systemer og teknologier. Disse inkluderer intelligent firehjulstrekk, avansert SYNC 3 med stemmestyring og 8-tommers berøringsskjerm i farger, aktiv parkeringshjelp for enkel parkering og aktivt bystopp for å bidra til å unngå kollisjoner i lav hastighet. Og hvis du ser etter en ladbar hybrid-SUV, er Kuga bilen for deg.

 

Les mer om Ford Kuga

FORD RANGER

Ranger er bygget for å ta seg av alle typer jobber med stil. Imponerende terrengegenskaper er paret med nyttelast på ett tonn og tauekapasitet på 3,5 tonn for å gjøre denne pick-upen tøff nok for alle oppgaver du setter den til. Smarte sikkerhetssystemer, som tilhengerslengkontroll (TSC) hjelper deg å holde stø kurs. Og avanserte teknologier, inkludert SYNC 3 med en 8-tommers fargeberøringsskjerm, hjelper deg å forbli tilkoblet og ha kontroll.

 

Les mer om Ford Ranger

Blue Ford Ranger on road

VÅRT SUV-UTVALG

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon