Ford car on the road with sunset on the background

LEDER ENDRINGEN

FORD I NORGE

OM OSS

I mer enn et århundre har vi ledet endringen i bilindustrien. Når vi nå går inn i en elektrisk fremtid, er målet vårt å bidra til å bygge en bedre verden, der alle kan bevege seg fritt og følge drømmene sine.

FULLSTENDIG ELEKTRISK

Innen 2030 vil alle Ford-personbiler være elektriske. Vårt anlegg for elektriske kjøretøyer til 2 milliarder dollar i Köln, som åpner i 2023, er en del av 50 milliarder dollar som vi investerer globalt i elektrifisering.

 

Les mer om Elektrisk og hybrid

KARBONNØYTRAL

Vi skal nå nullutslipp. Hele vår globale virksomhet vil være karbonnøytral innen 2050. Og vi er i rute med å oppnå null utslipp for alt bilsalg og karbonnøytralitet i hele den europeiske virksomheten innen 2035.

 

Les mer om Bærekraft

100 % MENNESKELIG

Vi har som mål å skape verdens beste kjøre- og eierskapsopplevelser. Vi streber etter å skape en kultur med tilhørighet for våre ansatte og være en god kraft i våre samfunn.

VÅR HISTORIE

Vi har tenkt på fremtiden siden 1903. Finn ut mer nedenfor om historien til Ford og hva vi har planlagt for fremtiden.

PRISER OG ANERKJENNELSE

Takknemlig mottatt fra presse og industri.

Man putting a bicycle into the trunk of the car

BÆREKRAFTIG OG ANSVARLIG

Vi kan ha en positiv innvirkning på millioner av mennesker ved å styrke ansatte og beskytte menneskerettighetene i forsyningskjeden. Det vet vi, for vi har gjort det i mer enn hundre år.

Vi har også en rolle å spille i å beskytte planeten ved å redusere utslipp fra kjøretøyene våre, drifte anlegg i verdensklasse og hjelpe våre leverandører med å redusere deres innvirkning på verden rundt oss.
 

Finn ut mer