Fleet

BEDRIFTEN, MED FREMDRIFT

FORD FLÅTE – VAREBILER OG BILER FOR FLÅTER

FORD FLÅTE – VAREBILER OG BILER FOR BEDRIFTEN DIN

Vi er her for å hjelpe alt fra oppstartsbedrifter og utvidelse av avdelinger til de største bilparkene i landet ved å gi dem oversikten de trenger. Ford Flåte tilbyr alt du trenger fra en flåtetjeneste: tydelige priser, en rekke alternativer for finansiering av bilparken og pålitelig støtte i etterkant. Alt for å holde driften i gang i dag og klar for morgendagen.

FLÅTE OG BEDRIFT

Elektriske kjøretøy er flotte alternativer for store og små flåter, med lavere driftskostnader gjennom besparelser på drivstoff og vedlikehold, i tillegg til eventuelle offentlige fradrag og skatteinsentiver.

 

Be om å bli kontaktet

Ford Explorer® parked in the great outdoors
Hybrid charging

HYBRID OG ELEKTRISK

Hybridbiler og elektriske biler er gode alternativer for både store og små bilparker, noe som gir lavere driftskostnader gjennom besparelser på drivstoff og vedlikehold. Enkelte modeller kan også dra nytte av statlig støtte. Med vårt utvalg av hybridbiler og elektriske biler er tiden nå inne for å gjøre bilparken elektrisk.

 

Les mer om Hybrid og elektrisk

VELG BIL

SERVICE OG ANDRE TJENESTER

Hjelper deg holde dine biler i drift.

OMBYGGING AV BILER

I butikken vår finner du et stort utvalg av arbeidsklare ombygginger som dekker alt fra bygg og anlegg, hjelpesystemer, distribusjon, nødssituasjoner og persontransport. Vi hjelper deg hele veien under kjøpet og gir deg god støtte etter kjøpet. Hvis bilparken din trenger mer spesialiserte ombygger, samarbeider vi med et nettverk av kvalifiserte verksteder for ombygging av biler.

 

Les mer om Ombygginger

Blue Transit on a highway