FORD FAMILIEBILER

Hos Ford har vi aldri ment at det å velge en familiebil skal gi mindre kjøreglede eller at man går glipp av en stilig, iøynefallende design.

Våre familiebiler kombinerer plass og praktiske egenskaper med fremtidsrettet design, smart teknologi, avanserte sikkerhetsfunksjoner og en spennende kjøreopplevelse.

Og uansett hvor mange eller hvor mye du må ha med deg, vil en rekke innovative motorer gi suveren drivstoffeffektivitet og minimere utslipp på hver eneste tur. Det er en grunn til at Ford er kjent for noen av de beste familiebilene du kan kjøpe.

FUNKSJONER DU BØR SE ETTER I DE BESTE FAMILIEBILENE

Red All-New Ford Kuga PHEV charging from home

FORD KUGA

Vi presenterer SUV-en (Smart Utility Vehicle). Den muskuløse designen til Kuga kombinerer overlegen ytelse med et stilig utseende og hint om dens selvsikkerhet. Innvendig er plassfølelsen forsterket med et spektakulært panoramatak som kan åpnes. Sikkerhetsteknologier i denne familiebilen inkluderer det intelligente beskyttelsessystemet til Ford, som koordinerer flere sikkerhetsfunksjoner for maksimal beskyttelse, mens intelligent firehjulstrekk hjelper med å holde deg stødig under alle kjøreforhold.

 

Les mer om Ford Kuga

VÅRE FAMILIEBILER

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon