NETTSTEDSTILGJENGELIGHET

TILGJENGELIGHETSERKLÆRING

 

Her hos Ford forstår vi betydningen av å levere et nettsted som er tilgjengelig for alle. Vi har derfor utført en rekke evalueringer av tilgang til ford.no i henhold til retningslinjer for tilgjengelighet fra W3C (World Wide Web Consortium).

Vi er opptatt av å forbedre oss og arbeider hele tiden for å sikre at innholdet vårt utvikles etter godkjente retningslinjer og standarder for tilgang og brukervennlighet. Dette omfatter:

Tilgang til nettstedet 
Funksjoner på nettstedet (for eksempel «Bygg og få pris», «Søk etter forhandler» og «Fordstore») fungerer på en brukervennlig måte, slik at de kan brukes på mobile, håndholdte og stasjonære enheter. 

Skrifttyper og tekststørrelse

Så sant mulig og forsvarlig har vi brukt

  • Standard  sans-serif  på  ford.no, en lettlest skrifttype.
  • Levende tekst istedenfor grafikk for å gi deg bedre kontroll og raskere nedlasting av sider.

Endre innstillinger

Du kan endre tekststørrelsen på dette nettstedet i nettleseren din. Du kan også foreta andre nyttige endringer i nettleseren og i datamaskinen for øvrig.

Bilder og alternativ tekst

Så sant mulig og forsvarlig har bilder et alternativt tekstattributt for skjermlesere. Dette betyr at når et bilde formidler viktig informasjon, beskrives innholdet i en alternativ tekst som en skjermleser kan bruke.

Kontaktinformasjon

En lenke som forteller hvordan vi kan kontaktes for nærmere informasjon via andre kanaler, er oppgitt i bunnteksten på hver eneste nettside.

Denne tilgangserklæringen ble utstedt i mai 2017.