SOFTWARE UPDATE OPPDATERINGER

BIDRA TIL Å FREMTIDSSIKRE KJØRETUREN DIN

Med Software Update programvareoppdateringer er SYNC 3- eller 4-utstyrte bilen din i stadig utvikling. På samme måte som smarttelefonen din, lastes de automatiske programvareoppdateringene for Ford sømløst ned i bakgrunnen. Forden din er derfor alltid oppdatert og yter på sitt beste.

SYNC 3

Programvareoppdateringer er tilgjengelige for alle nye Ford-modeller utstyrt med FordPass Connect. Nettskytilkoblet teknologi gjør det mulig med fastvareoppdateringer og feilrettinger i bakgrunnen for SYNC 3, i tillegg til å installere helt nye funksjoner. Du kan til og med dele kjøreopplysningene dine med utvalgte forsikringsselskaper for å få en helt personlig forsikringspremie.

Ford Puma on the road
Ford Mach-e on the road

SYNC 4

Neste generasjon Forder med SYNC 4, og helelektriske Forder med SYNC 4A, gir bedre tilkoblingsmuligheter og kraftigere oppdateringer. Med over-the-air-teknologi vil Software Update programvareoppdateringer forbedre SYNC-programvaren og oppgradere bilens ytelse, komfort og funksjonalitet.

SOFTWARE UPDATE MED SYNC 4

Endre oppdateringspreferansene dine ved hjelp av bilens berøringsskjerm. Du kan godta automatiske oppdateringer, slå dem av (de vil fortsatt lastes ned, men vil ikke installeres før du godkjenner dem) eller planlegge regelmessige oppdateringer for bestemte funksjoner. 

Dashboard of Ford Mustang Mach-e
The girl touches the display

AUTOMATISKE OPPDATERINGER

SYNC 4 laster automatisk ned Software Update programvareoppdateringer, og installerer dem når bilen er slått av. Oppdateringen fullføres neste gang du starter bilen. Du får også et varsel via FordPass-appen og på bilens berøringsskjerm når installasjonen er fullført.

PLANLAGTE OPPDATERINGER

Noen Software Update programvareoppdateringer må planlegges på forhånd, siden bilen må slås av for å installere dem. SYNC 4 gir deg beskjed når disse oppdateringene er tilgjengelige, og du blir bedt om å velge installasjonstid. Du får et varsel via FordPass-appen og på bilens berøringsskjerm når installasjonen er fullført.

Ford Mach-e is charging
Ford Mustang Mach-e on the road

HOPP INN

Vår nye, helelektriske Mustang Mach-E er her, og den er fremtidssikret med SYNC 4A. Dropp drivstoffet og oppdag en ny form for frihet. 

 

Oppdag Mach-E