NYE RANGER

DEN NYESTE UTGAVEN AV ET IKON ER HER.

Helt nye Ranger leverer enestående lastekapasitet, klasseledende tilhengervekt og imponerende kjøreegenskaper. Det er lett å skjønne hvorfor nye Ford Ranger fortsetter å være Europas bestselgende pick-up.

Og nå er den enda bedre ...

Et tøft nytt utseende, økt kapasitet og mange spennende nye designelementer og teknologier. Den helt nye modellen er den beste og mest imponerende Ranger hittil.

SE HVA RANGER KAN

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains

PRODUKTFORDELER

All-New Ford Ranger dashboard view

DESIGN

Rangers nye eksteriør har et solid uttrykk og oser robusthet. Den har en tøffere frontgrill med C-Clamp-kjørelys, og er bredere enn tidligere. Dette øker ikke bare stabiliteten, men ser også mer robust ut.

All-New Ford Ranger rear 3/4 view driving under overpass

YTELSE OG KJØREOPPLEVELSE

Nye Ranger takler alt… både på og utenfor veien. Den har et imponerende utvalg av motor og drivverk, et avansert terrenghåndteringssystem og en rekke førerassistentteknologier, som intelligent adaptiv cruisekontroll og aktiv parkeringsassistent.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

FUNKSJONALITET

Ser du etter egenskaper som gjør jobben din enda enklere? Hva med en arbeidsbenk som er integrert i bakluken, 400W strømuttak til elektriske verktøy, smarte nye oppbevaringsløsninger, integrert stigtrinn, 360 belysning eller bare større lasteplass? Dette er nye Ranger.

All-New Ford Ranger connected navigation demonstrated on screen

TILKOBLING OG TEKNOLOGI

Utstyrt med et arsenal av toppmoderne tilkoblings- og assistanseteknologier. Fra forbedret talekontroll, navigasjon, smarttelefontilkobling med Alexa innebygd og SYNC 4† til trådløs ladeplate‡ og strøm til elektriske verktøy –  nye Ranger er den ultimate moderne arbeidshesten.

ALLE MODELLER

MED ET BREDT UTVALG AV MODELLER OG MOTORALTERNATIVER, FINNES DET EN FORD RANGER SOM PASSER TIL ALLE BEHOV.

VELG DIN KARROSSERITYPE

VELGE MELLOM TO ULIKE TYPER KAROSSERITYPER, OG VELGE Å PRIORITERE LASTEPLASS ELLER PLASS I KUPEEN.

Nyttig informasjon for å komme videre