NYE RANGER

DEN NYESTE UTGAVEN AV ET IKON ER HER.

Helt nye Ranger leverer enestående lastekapasitet, klasseledende tilhengervekt og imponerende kjøreegenskaper. Det er lett å skjønne hvorfor nye Ford Ranger fortsetter å være Europas bestselgende pick-up.

Og nå er den enda bedre ...

Et tøft nytt utseende, økt kapasitet og mange spennende nye designelementer og teknologier. Den helt nye modellen er den beste og mest imponerende Ranger hittil.

SE HVA RANGER KAN

All-New Ford Ranger front 3/4 view parked by mountains
Ford Ranger driving on the road

INTERNATIONAL PICK-UP AWARD 2024

Og den nye mesteren i tungvektsklassen er… Nye Ranger har vunnet den prestisjetunge prisen International Pick-up Award 2024 for tredje gang. Velg en vinner.

PRODUKTFORDELER

All-New Ford Ranger dashboard view

DESIGN

Rangers nye eksteriør har et solid uttrykk og oser robusthet. Den har en tøffere frontgrill med C-Clamp-kjørelys, og er bredere enn tidligere. Dette øker ikke bare stabiliteten, men ser også mer robust ut.

All-New Ford Ranger rear 3/4 view driving under overpass

YTELSE OG KJØREOPPLEVELSE

Nye Ranger takler alt… både på og utenfor veien. Den har et imponerende utvalg av motor og drivverk, et avansert terrenghåndteringssystem og en rekke førerassistentteknologier, som intelligent adaptiv cruisekontroll og aktiv parkeringsassistent.

All-New Ford Ranger tailgate workbench in use

FUNKSJONALITET

Ser du etter egenskaper som gjør jobben din enda enklere? Hva med en arbeidsbenk som er integrert i bakluken, 400W strømuttak til elektriske verktøy, smarte nye oppbevaringsløsninger, integrert stigtrinn, 360 belysning eller bare større lasteplass? Dette er nye Ranger.

All-New Ford Ranger connected navigation demonstrated on screen

TILKOBLING OG TEKNOLOGI

Utstyrt med et arsenal av toppmoderne tilkoblings- og assistanseteknologier. Fra forbedret talekontroll, navigasjon, smarttelefontilkobling med Alexa innebygd og SYNC 4† til trådløs ladeplate‡ og strøm til elektriske verktøy –  nye Ranger er den ultimate moderne arbeidshesten.

Front right Ford Ranger MSRT

Ford Ranger MS-RT

Ekstrem og fryktløs design – denne revolusjonerende pickupen krever oppmerksomhet på veien. Like nyttig som den er karakteristisk – etterlat et varig inntrykk som er umulig å glemme.

Utforsk

ALLE MODELLER

MED ET BREDT UTVALG AV MODELLER OG MOTORALTERNATIVER, FINNES DET EN FORD RANGER SOM PASSER TIL ALLE BEHOV.

VELG DIN KARROSSERITYPE

VELGE MELLOM TO ULIKE TYPER KAROSSERITYPER, OG VELGE Å PRIORITERE LASTEPLASS ELLER PLASS I KUPEEN.

Nyttig informasjon for å komme videre