• Maks. L1H1-L2H2
    MAKS LASTEKAPASITET
  • Maks. L1H1 320
    MAKS NYTTELAST
  • Basert på
    ELEKTRISK REKKEVIDDE
  • HOLD MEG OPPDATERT 

NEY FORD TRANSIT CUSTOM

Europas mest solgte varebilBest selling van har nå blitt enda bedre.

Kjent for å være robust og pålitelig, og nå klar for fremtiden. Nye E-Transit Custom er bygget fra bunn med neste generasjons tilkobling og produktivitet i fokus.

Tilgjengelig i et utvalg av elektrifiserte- eller tradisjonelle dieseldrivlinjer. Leverer velkjente, legendariske egenskaper, men som en helelektrisk varebil for økt effektivitetSammenlignet og nullutslipp under kjøring.

Smarte nye designfunksjoner gjør det nå mulig å bruke varebilen som et mobilt kontor. Når den kombineres med intelligent programvare og tilkoblingsverktøy fra Ford Pro, får du et kjøretøy med maksimert driftstid økt produktiviteten for bedriften din: Arbeidsbilen din har aldri jobbet hardere.

 

 

TA EN TITT

Se nærmere på nye Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

VELG DRIVLINJE

Velg mellom en rekke avanserte drivlinjer for diesel- og helelektriske biler.

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM REKKEVIDDE

ESTIMERT REKKEVIDDE PÅ OPPTIL 380 KMBasert på

Hold meg oppdatert

VERKTØY FOR Å TAKLE HVERDAGEN

DITT MOBILE KONTOR

Behandle varebilen som et kontor når du er på farten. Ford SYNC 4Sync 4 attention leverer forbedret tilkobling drevet av et nytt 5G-modem, sømløs integrering med smarttelefoner, 13-tommers berøringsskjerm, samtalebasert stemmegjenkjenning og live-trafikkoppdateringer så du kan planlegge ruten mer effektivt. Smarte designgrep inkluderer praktisk oppbevaring for enheter mellom setene, ekstra USB-tilkoblinger og en innovativ vippefunksjon for rattet. Dette gjør at du kan lage et vinklet skrivebord når du parkerer, som er ideelt å sette en bærbar datamaskin eller vannrett bord til å spise lunsjen din på!

Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: HJERNEN BAK MUSKLENE

Mer enn bare en vanlig arbeidsbil: Nye E-Transit Custom utgjør bare én del av en bred, integrert Ford Pro-løsning. Dette inkluderer en rekke intelligente programvareløsninger og verktøy for flåtestyring – for eksempel Ford Pro E-TelematicsFord Pro™ E-Telematics og FordPass ProFordPass-appen. Alt er sømløst sammenkoblet. Alt dette bidrar til å øke bilens oppetid og maksimere produktiviteten for bedriften din.

ENERGI GJENNOM DAGEN

Bruk verktøyene dine uansett hvor arbeidsdagen bringer deg. E-Transit Custom er tilgjengelig med Pro Power Ombord-teknologi, slik at du kan plugge inn elektriske verktøy, lys, en laptop eller andre enheter mens du er på anleggsplassen.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

ETTERLAT ET INNTRYKK

E-Transit Customs imponerende nye eksteriør inkluderer våre velkjente frontlykter forbundet med en LED-stripe som lyser opp på tvers av panseret, samt en trapesformet frontgrill utsmykket med polygon-detaljer.

Ford E-Transit Custom side view on red background

SMART DESIGN

Nye Transit Custom har forbedrede proporsjoner, med en lavere innstegshøyde for å lette komme deg inn i kupeen, praktisk tilgang igjennom kupeen og en høyde på under 2,0 meterHøyde, noe som er ideelt for parkering i trange parkeringshus.

Driver assist parallel parking graphic

FØRERASSISTANSE

Det kan være vrient å parkere i en travel gate eller på en trang parkeringsplass. Med nye Transit Customs Aktive parkeringshjelp og avanserte 360-graders kamera med delt visning er det imidlertid lett som bare detFørerassistanse-funksjoner.

Keyless start close up

NØKKELFRI ADGANG OG START

Med Fords nøkkelfrie system kan du gå inn i og starte bilen uten å måtte lete gjennom lommene for å finne nøkler. Så lenge du har bilnøkkelen med deg.

Ford E-Transit Custom in red three quarter view

NYE FORD TRANSIT CUSTOM

Hold meg oppdatert

Modell viser ikke endelig norsk spesifikasjon.

Bruk linkene under for å få mer informasjon