• Maks. L1H1-L2H2
    MAKS LASTEKAPASITET
  • Maks. L1H1 320
    MAKS NYTTELAST
  • Basert på
    ELEKTRISK REKKEVIDDE
  • BYGG DIN FORD

NYE FORD TRANSIT CUSTOM

Europas mest solgte varebilBest selling van har nå blitt enda bedre.

Kjent for å være robust og pålitelig, og nå klar for fremtiden. Nye E-Transit Custom er bygget fra bunn med neste generasjons tilkobling og produktivitet i fokus.

Tilgjengelig i et utvalg av elektrifiserte- eller tradisjonelle dieseldrivlinjer. Leverer velkjente, legendariske egenskaper, men som en helelektrisk varebil for økt effektivitetSammenlignet og nullutslipp under kjøring.

Smarte nye designfunksjoner gjør det nå mulig å bruke varebilen som et mobilt kontor. Når den kombineres med intelligent programvare og tilkoblingsverktøy fra Ford Pro, får du et kjøretøy med maksimert driftstid økt produktiviteten for bedriften din: Arbeidsbilen din har aldri jobbet hardere.

 

 

TA EN TITT

Se nærmere på nye Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

VELG DRIVLINJE

Velg mellom en rekke avanserte drivlinjer for diesel- og helelektriske biler.

Ford Transit Custom Limited parked, Person making a delivery

GJØR JOBBEN SMARTERE

Bremsene på, motoren av, kjøretøyet er sikret. Leveringshjelpen automatiserer vanlige oppgaver sjåføren trenger hver gang de stopper.

Ford Transit Custom Limited parked at port loading bay

SMARTERE PRODUKTIVITET

Tilkoblet med Ford Pro TelematicsTransit Custom 3 eller FordPass Pro-appenTransit Custom 4 for maksimal produktivitet og sikkerhet.

Fort Transit Custom Trail driving on gravel road

KJØR SMARTERE

En rekke avanserte førerassistansesystemer bidrar til å gjøre kjøring, parkering og arbeid smartere og tryggereTransit Custom 5.

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

HELE SERIEN

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

E-TRANSIT CUSTOM REKKEVIDDE

ESTIMERT REKKEVIDDE PÅ OPPTIL 380 KMBasert på

Hold meg oppdatert

VERKTØY FOR Å TAKLE HVERDAGEN

DITT MOBILE KONTOR

Behandle varebilen som et kontor når du er på farten. Ford SYNC 4Sync 4 attention leverer forbedret tilkobling drevet av et nytt 5G-modem, sømløs integrering med smarttelefoner, 13-tommers berøringsskjerm, samtalebasert stemmegjenkjenning og live-trafikkoppdateringer så du kan planlegge ruten mer effektivt. Smarte designgrep inkluderer praktisk oppbevaring for enheter mellom setene, ekstra USB-tilkoblinger og en innovativ vippefunksjon for rattet. Dette gjør at du kan lage et vinklet skrivebord når du parkerer, som er ideelt å sette en bærbar datamaskin eller vannrett bord til å spise lunsjen din på!

Ford Pro integrated service dashboard on tablet

FORD PRO: HJERNEN BAK MUSKLENE

Mer enn bare en vanlig arbeidsbil: Nye E-Transit Custom utgjør bare én del av en bred, integrert Ford Pro-løsning. Dette inkluderer en rekke intelligente programvareløsninger og verktøy for flåtestyring – for eksempel Ford Pro E-TelematicsFord Pro™ E-Telematics og FordPass ProFordPass-appen. Alt er sømløst sammenkoblet. Alt dette bidrar til å øke bilens oppetid og maksimere produktiviteten for bedriften din.

ENERGI GJENNOM DAGEN

Bruk verktøyene dine uansett hvor arbeidsdagen bringer deg. E-Transit Custom er tilgjengelig med Pro Power Ombord-teknologiEkstrautstyr, slik at du kan plugge inn elektriske verktøy, lys, en laptop eller andre enheter mens du er på anleggsplassen.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard
Ford E-Transit Custom in blue grill close-up

ETTERLAT ET INNTRYKK

E-Transit Customs imponerende nye eksteriør inkluderer våre velkjente frontlykter forbundet med en LED-stripe som lyser opp på tvers av panseret, samt en trapesformet frontgrill utsmykket med polygon-detaljer.

Ford E-Transit Custom side view on red background

SMART DESIGN

Nye Transit Custom har forbedrede proporsjoner, med en lavere innstegshøyde for å lette komme deg inn i kupeen, praktisk tilgang igjennom kupeen og en høyde på under 2,0 meterHøyde, noe som er ideelt for parkering i trange parkeringshus.

Driver assist parallel parking graphic

FØRERASSISTANSE

Det kan være vrient å parkere i en travel gate eller på en trang parkeringsplass. Med nye Transit Customs Aktive parkeringshjelp og avanserte 360-graders kamera med delt visning er det imidlertid lett som bare detFørerassistanse-funksjoner.

Keyless start close up

NØKKELFRI ADGANG OG START

Med Fords nøkkelfrie system kan du gå inn i og starte bilen uten å måtte lete gjennom lommene for å finne nøkler. Så lenge du har bilnøkkelen med deg.

Bruk linkene under for å få mer informasjon