FORD TRANSIT CUSTOM

EUROPAS MESTSELGENDE VAREBILS&P Global New 1-Tonne

 

Bygg din Ford

Fleksibel, oppkoblet og tøff, med nye konfigurasjoner og smarte løsninger tilpasset deg. Klasseledende lastekapasitet med enkel tilgang kombinert med brukervennlige dimensjoner er dette den mest populære varebilen i Europa. 

MAKS LASTEROME-Transit Custom - Van - Load Space

5,8-9,0 m³

MAKS BRUTTO NYTTELASTE-Transit Custom - Van - Payload

1327 kg

EN LØSNING FOR ENHVER BEDRIFT

VELG DRIVLINJE

Velg blant en rekke elbiler eller avanserte diesel drivlinjer. 

Ford E-Transit Custom in blue close-up of charging

REKKEVIDDE FOR E-TRANSIT CUSTOM

ELEKTRISK REKKEVIDDE PÅ OPPTIL 329Based on 320 Series L1H1 with full charge and 112kph speed limiterKM

Red Ford Transit Custom Van driving on the road

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2024

Trenger du en seier? Nye Transit Custom, Europas mestselgende varebil i 1-tonns segmentetBasert på S&P har vunnet den prestisjetunge prisen International Van of the Year (IVOTY) 2024. Gi deg selv en belønning for alt det harde arbeidet.

SE HVA SOM GJØR DEN SÅ SPESIELL

TA EN TITT

Se nærmere på nye Transit Custom.

Ford E-Transit Custom

FORDLiive

FORDLiive er et tilkoblet oppetidssystem som sammen med alle Ford Pro-kjøretøy bidrar til å holde hjulene i gang og produktiviteten oppe i din bedrift. FORDLiive er aktivert fra kjøretøylevering til kvalifiserte kunder og kjøretøyFORDLiive vehicle data lite, og bruker et utvalg kjøretøydata for å gi raskere kjøretøyfeilsøking og hjelpe oss med å forbedre produktene og tjenestene våre.

Utforsk

FORDLiive banner

VERKTØY FOR Å TAKLE HVERDAGEN

Person using FordPass Pro app

FORDPASS PRO

Ha full oversikt over opptil fem kjøretøy gjennom smarte funksjoner som hjelper deg å holde bilene i god stand og klare for daglig drift. Den gratis appen lar deg se bilens posisjon og tilstand, fjernlåse eller låse opp dørene, administrere ladetider og mye mer.Overall FordPass Connect Disclaimer

Les mer om FordPass Pro

FORD TELEMATICS

Kontrollerer du en flåte med 5 eller flere kjøretøy? Ford Telematics hjelper deg å øke produktiviteten og minimere kjøretøyenes nedetid. En mengde ulike datakilder gir deg innsikt i hvordan din flåte fungerer. Du kan enkelt se statusen på bilene og løse problemer som måtte oppstå raskt for å holde bilene på veien.

Ford Pro Telematics Live Map view

HELE UTVALGET

Nyttig informasjon for å komme videre