LADBAR HYBRID

ELEKTRISK I HVERDAGEN, UBEKYMRET REKKEVIDDE TIL LANGTURENE

Ford Kuga PHEV charging

HVA ER EN LADBAR HYBRID?

I likhet med alle hybrider kombinerer en ladbar hybrid en konvensjonell motor med en batteridrevet elektrisk motor for å øke effektiviteten og redusere utslippene.

En ladbar hybrid kan kjøre korte turer med ren elektrisk drift. For eksempel har Kuga ladbar hybrid en ren elektrisk rekkevidde på opptil 65 km. Det innebærer drivstoffbesparelser og lavere utslipp sammenlignet med andre hybridbiler og biler med forbrenningsmotor.

Fords ladbare hybrider lades mest effektivt hjemme med en veggboks, men den kan også lades på enkelte offentlige ladepunkter.

HVORFOR VELGE LADBAR HYBRID?

KJØRING MED LAVE UTSLIPP

En ladbar hybrid kan kjøre med null utslipp på reiser på opptil 65 km, samtidig som den gir ro i sjelen på lengre turer med en bensinmotor i reserve. 

ENKEL LADING

Du trenger ikke å stoppe og lade hvis batterinivået blir lavt. Din ladbare hybrid kan raskt og enkelt lade hjemme med en veggboks.

BRUK MINDRE PENGER PÅ DRIVSTOFF

Muligheten til ren elektrisk drift betyr drivstoffbesparelser på kortere turer. Ideell til pendling, kjøre barna til skolen eller andre korte turer. 

LADBAR HYBRIDER

LADBAR HYBRID OG LADING

Du kan lade din Ford ladbare hybrid fra en veggboks hjemme, eller på enkelte offentlige ladestasjoner. Vi tilbyr også veggbokser, som lader raskt og sikkert.

 

Les mer om Lading

Plug-in hybrid charging
Ford Kuga PHEV driving across a bridge

REKKEVIDDE PÅ LADBAR HYBRID

Ladbare hybrider kan oppnå inntil 65 km med nullutslippskjøring på én lading. Dette er ideelt for kortere turer, som pendling til byen ved lavere hastighet, men med en konvensjonell motor som sikkerhet for lengre kjøreturer.

 

Les mer om Rekkevidde

HVORDAN FUNGERER LADBARE HYBRIDER?

Ladbare hybrider har to kraftkilder og kombinerer en konvensjonell forbrenningsmotor med en batteridrevet elektrisk motor. I tillegg kobler Power-Split Hybrid-teknologien sammen bensinmotoren, elmotoren og generatoren. Med litium-ionbatteripakken kan våre ladbare hybrider tilby nok elektrisk, nullutslippsfremdrift for de fleste hverdagsreiser. De er også effektive og oppnår bedre drivstofføkonomi og merkbart lavere CO2-utslipp enn konvensjonelle ikke-hybridmotorer. Det er enkelt å lade med en veggboks eller en offentlig ladestasjon.