Ford Service engineer, inspecting tyres

FORD-DEKK

ET SIKKERT VALG

Vi vet hva som er riktig for din Ford. Det beste stedet å anskaffe nye dekk til bilen din er derfor hos din lokale Ford-forhandler.

Spesialistene våre kan gi deg råd om riktig dekktype og -størrelse for å overholde relevante regler og vise deg hva du må være oppmerksom på når du kontrollerer dekkene. De gir deg god veiledning for å finne det rette dekket til din Ford, basert på kjørestil og budsjett.

Vi tilbyr kvalitetsdekk til gode priser, inkludert deler og arbeid, og vi kontrollerer alle hjulkomponentene mens vi monterer dekkene dine.

Ford tyre

DEKKTILBUD

Merkenavn til attraktive priser, samt deler, montering og kontroller inkludert i prisen, gjør Ford-forhandleren til det beste stedet å kjøpe nye dekk til din Ford.

 

Se dekktilbud

DEKKTYPER

Dekkene er den eneste delen av bilen som er i kontakt med veien til enhver tid. Derfor er det viktig å montere riktig spesifikasjon for bilens ytelse og sikkerhet. Vi tilbyr en rekke typer dekk, for sommer og vinterføre, premium- eller økonomidekk. Ekspertene våre kan hjelpe deg med å velge riktig dekk.

 

Mer om dekktyper

White Ford Edge, driving on icy roads
Ford Service engineer, tightening wheel bolts

DEKKSIKKERHET

Slitte dekk kan føre til at bremseavstanden øker med opptil 70 % på våte veier. Å kontrollere regelmessig at dekkene har riktig spesifikasjon, lufttrykk og slitasjenivåer sikrer at bilen fungerer som den skal under alle forhold.

 

Mer om dekksikkerhet

DEKKMERKING

Dekkene har mange symboler og merker som er påbudt. Disse omfatter detaljer om produktet og produsenten, produksjonsdato, størrelsesbeskrivelse og hastighetsklasse. Et av de viktigste er ECE-godkjenningssymbolet og -nummeret, et lovfestet krav som bekrefter at dekket kan selges i Europa.

 

Mer om merking av dekk

Close-up of Ford tyre, showing grips
The EU Tyre Label

EU-DEKKMERKER

Med EUs dekkmerker er det lettere å velge dekket som er riktig for deg. Merket angir dekkets ytelse i forhold til drivstoffeffektivitet, grep på våte flater og veistøy. Dette gjør at du kan ta en mer velinformert avgjørelse når du sammenligner forskjellige dekk til bilen.

 

Mer om EUs dekkmerker

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon