HJEMMELADING

Hjemmelading fra ledende leverandører – vi har det du trenger.

For å finne ut mer om hjemmelading kan du besøke våre ofte stilte spørsmål.

Ford Mustang Mach-E being charged in home with woman in a front

SLIK LADER DU BILEN HJEMME

Den beste måten å lade din Ford hjemme er ved å installere en egnet ladeboks for hjemmelading av elektriske kjøretøy. Dette sikrer rask og sikker lading for regelmessig bruk. I særskilte tilfeller der en egnet ladeboks ikke er tilgjengelig, kan du benytte en nødlader som plugges direkte i en vanlig stikkontakt.

LADEKABLER

Din Ford kommer utstyrt med en kabel som kan benyttes ved offentlige AC-ladepunkter, siden ikke alle ladepunkter har innebygde kabler.

Dersom du ønsker å ha en nødlader tilgjengelig i bilen eller en annen kontakttype som kan benyttes i utlandet, finner du dette så vel som annet tilbehør til elektriske biler i Fords Tilbehørskatalog.

 

Se ladekabler og adaptere

EV charging cabel
Defa

LADERE OG INSTALLASJON

Ford samarbeider med DEFA for å tilby et bredt utvalg av hjemmeladere og installasjonstjenester – velg den som er rett for deg.

Les mer

HVOR MYE KOSTER DET Å LADE EN ELBIL?

Kostnaden for å lade en elbil avhenger av variabler som batteristørrelse, strømprisen, hvor mye batteriet allerede er ladet og batteriets temperatur.

HVOR LANG TID TAR DET Å LADE EN ELBIL?

Hvor lang tid det tar å lade en elbil avhenger av ulike faktorer som ladekapasiteten på hjemmeladeren, hvor mye batteriet allerede er ladet, batteriets temperatur og  batteriets størrelse.

EKSEMPLER PÅ LADETIDER FOR ELBILER

Eksemplene som vises er for en Mustang Mach-E RWD Long Range.

Lademetoder Batteri
Tid

Hjemmelader

10-80% 10.2 timerLadeytelse for en RWD Long Range

Nødlader

10-80% 36 timerLadeytelse for en RWD Long Range
next
prev