GUIDE TIL OFFENTLIGE LADESTASJONER FOR ELBIL

Det voksende nettverket av offentlige ladestasjoner for elbil gjør det mer og mer praktisk å lade elbilen eller din ladbare hybrid mens du er på farten. BlueOval™ Charge Network dekker hele Europa med over 600 000 ladepunkter, inkludert IONITY-stasjoner for hurtiglading.

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK

Vi jobber med å gjøre ladingen mer praktisk. Med BlueOvalTM Charge Network kan Fords elbilkunder få tilgang til over 600 000 offentlige ladepunkter over hele Europa, inkludert hurtigladere fra IONITY.

FordPass-appen og BlueOvalTM Charge Network snakker sammen, slik at du kan administrere og betale for ladingen fra telefonen din.

Charging network
Charging in public

OFFENTLIGE LADESTASJONER FOR ELBIL

Ved butikken, bensinstasjoner, parkeringsplasser og gaten – offentlige ladestasjoner dukker opp på flere steder.

Hvor lang tid det tar å lade en elbil, avhenger av flere faktorer, blant annet ladeteknologi, batteristatus, utetemperatur og selve bilen. For eksempel kan Mustang Mach-E øke rekkevidden med 90 km med 10 minutter lading på et 150 kW ladepunkt.

På enkelte offentlige ladepunkter trenger du din egen kabel. Men som regel er det bare å koble til den fastmonterte ladekabelen og betale – noe som er veldig enkelt med BlueOval™ Charge Network-kontoen din.

ABONNEMENTER

Utforsk abonnementsalternativene under for å holde deg oppdatert på de nyeste tjenestene for helelektriske biler og ladbare hybrider fra Ford.