Man attaching a bike

ORIGINALT FORD-TILBEHØR

GJØR EN FLOTT FORD ENDA BEDRE

Kjøp tilbehør du trenger til din Ford nå. Vi har et omfattende utvalg av Ford-produkter samt nøye utvalgt tilbehør Fra våre underleverandører. Kjøp på nett og få det levert til en adresse du velger, eller bestill en dato og få den montert av en mekaniker med opplæring fra Ford.

Open trunk, ready for a trip

TRANSPORTTILBEHØR

Handle nå for et stort utvalg av transporttilbehør som gjør din Ford enda mer allsidig. Takgrind og takbokser for ekstra lastekapasitet til bilen. Sykkelstativer eller ski- og snøbrettholdere som frigjør plass inni bilen når du er ute og kjører. Tilhengerfester for tilhengere og campingvogner. I tillegg til gulvnett, beskyttelsesdeksler og andre smarte måter å organisere bilens interiør på.

 

Shop Transport

TILBEHØR FOR BESKYTTELSE

Er det tid for å kjøpe tilbehør for å beskytte din Ford mot utfordrende værforhold og skiftende veiforhold? Vi har tilbehør til beskyttelse av interiøret, inkludert setetrekk, gulvmatter og lasteromsbeskyttere, som bidrar til å holde bilen i god stand. Utvendig beskyttelse av støtfangerne bak bidrar til å redusere slitasje forårsaket av lasting. Dessuten bidrar skvettlapper til å redusere sprut og beskytte lakken mot veiavfall. Dette tilbehøret er ikke bare for beskyttelse. Det er også ideelt hvis du er ønsker en oppgradering, eller hvis din Ford trenger å friskes opp litt.

 

Shop Beskyttelse

service in a store
Ford wheel with a city view behind

HJUL OG HJULTILBEHØR

Kjøp et stort utvalg av originale Ford-lettmetallfelger som er spesielt utformet for å passe til bilen din. Ekte Ford-lettmetallfelger ser ikke bare bra ut, men er også utviklet av Ford spesielt for akkurat din modell med toppmoderne materialer av høy kvalitet. Vi har også en rekke reservedeler og tilbehør til hjulene dine, inkludert låsbare hjulmuttere, hjulkapsler og senterkopper.

 

Shop Hjul

Ford coffee holder

LIFESTYLE-KOLLEKSJONEN

Her finner du Ford brandede produkter som f.eks. klær, reiseutstyr og kopper.

Les mer om

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon