Smiling woman leaving the Ford Service

SERVICE

LA OSS HOLDE DEG PÅ VEIEN

Ingen vet bedre enn oss hvordan å ta vare på din Ford. Når du tar servicen hos Ford, kan du føle deg trygg på at arbeidet utføres av eksperter opplært av Ford, og ved bruk av originale Ford-deler. Vi har også innført en rekke tilleggsfunksjoner som gir deg trygghet mens vi utfører service på bilen.


Fordeler som Ford Video Check, der du får en detaljert video av inspeksjonen av bilen, med en av mekanikerne våre som forklarer detaljene underveis. Ford Express Service sikrer at alt arbeid gjøres raskest mulig, med to mekanikere som jobber samtidig for å øke effektiviteten.


Det kunne heller ikke vært enklere å avtale service hos oss. Vi har implementert en rekke funksjoner som gjør det enklere å bestille service. Fra det raske og enkle nettverktøyet for bestilling av service til nøkkellevering døgnet rundt og helt kontaktløs henting og levering av bilen – alt for å få gjennomført service på bilen og levere den tilbake på en trygg, sikker og enkel måte.

Man with a dog

FORD SERVICE-PLANER

En serviceplan hjelper deg med å budsjettere vedikeholdskostnadene, og gjør det enkelt og bekymringsfritt å eie en Ford.

Mer om Ford-serviceplaner

KVALITET OG TRYGGHET

Vårt svært dyktige personale hjelper deg med å holde din Ford i topp stand og sikker å kjøre, samtidig som gjensalgsverdien opprettholdes. Med Ford Service kan du forvente mye for pengene og deler av høy kvalitet, fra dyktige folk som kjenner bilen din ut og inn.

KUNDELØFTER

Vi har innført en rekke ekstra funksjoner for å gjøre servicen så enkel og ukomplisert som mulig. Fra Online Service Booking og 24-timers nøkkellevering til henting og levering av bilen. Alt dette følger med alle typer service og reparasjoner.

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon