Man holding mobile with FordPass app

LÅS OPP BILENS SMARTE SIDE

MED FORDPASS

FORDPASS-APPEN

 

Koble bilen din til FordPass.

FORDPASS-TILKOBLING

Tilkoblet verden. Tilkoblede biler. Pare FordPass med FordPass ConnectNew FordPass Connect 2021New FordPass Connect 2021 for å låse opp en rekke smarte funksjoner. Når bilen er tilkoblet, vil den kommunisere med verden rundt deg, oppdatere deg med informasjon om bilen din og holde deg i bevegelse på intelligente måter.

PÅ VEIEN MED JOBBEN?

Sjekk ut FordPass Pro-appen i stedet. Vi utviklet den spesielt for å bidra til å gjøre bedrifter smartere og bedre tilkoblet – for opptil fem biler.

Man with phone checking app in mobile near Ford EcoSport

ENKEL TILKOBLING

Funksjoner som er utformet for å holde deg og bilen koblet til hverandre, uansett hvor du er.

Man holding a phone using remote locking on the FordPass App

FJERNLÅSING

Du trenger aldri mer å lure på om du låste bilen når du er for langt unna til å sjekke. Bruk FordPass til å fjernlåse og låse opp fra hvor som helst, og fortsett dagen uten bekymringer.

A man checking the settings of his All-New Ford Mustang Mach-E using the Remote Vehicle Control features in the FordPass app

FJERNSTART

Kald morgen? Varm opp bilen og fjern is fra vinduene før du har knyttet skolissene. Fjernstart betyr at Forden din er klar til avgang når du er det.Tooltip

Man with mobile walking near building

BILENS PLASSERING

Finner du ikke din Ford på en full parkeringsplass? Eller har du lånt den bort til en du er glad i? Kanskje du vil sjekke at bilen din fortsatt er der du forlot den. FordPass kan vise deg bilens sist registrerte plassering på et kart.

Ford Mustang Mach-E parked near house

FORDPASS FOR HYBRIDE OG
ELEKTRISKE BILER

Teknologier utviklet for Mustang Mach-E, Ford ladbare hybrider og den elektrifiserte fremtiden vår.

Ford Mustang Mach-E with women near charging station

SØK ETTER LADESTASJONER

Med FordPass-appen kan du enkelt finne ladestasjoner i nærheten eller langs ruten, med informasjon om ladertyper og tjenestene du kan benytte deg av mens du venter.

Ford Mustang Mach-E driving outside

SJEKK REKKEVIDDEN DIN

Det er lett å strekke seg litt lenger når du vet at du har batteri til det. Intelligent Range bruker kjørestilen din, værprognoser og crowdsource-data for å kunne forutsi nøyaktig hvor lang rekkevidde du har igjen. Det hjelper deg med å planlegge reisen og ladestoppene underveis, og å unngå overraskelser.

Mann med mobil planlegging en tur

REISEPLANLEGGER FOR ELBIL

Angi ønsket reisemål, så vil FordPass-appen finne den beste tilgjengelige ruten og planlegge hvor du må lade underveis.

Man walking away from a red Ford Mustang Mach-E

LADESTATUS

Koble til, gå bort og slapp av. Du kan sjekke ladenivået i din Ford i appen og bli varslet når den har oppnådd ønsket ladenivå og er kjøreklar. Og hvis laderen av en eller annen grunn blir koblet fra, får du vite det også.

Steering wheel

AVGANGSTIDER

Sørg for at den elektriske bilen din er klar til avreise når du trenger det, ved å angi foretrukket avreisetid. Appen setter automatisk bilen til lading på forhånd, og starter bilen slik at den er oppvarmet og klar til avreise. Det gjør livet enklere og maksimerer batterirekkevidden uansett værforhold.

Closed loading space of a Mustang Mach-E

BETAL FOR LADING

Administrer ladingen din gjennom FordPass for en sømløs ladeopplevelse i BlueOvalTM Charge Network. Koble Ford-kontoen din til den foretrukne betalingsmåten, så blir kvitteringene sendt til deg på e-post etter hver lading. Du kan til og med dele kontoopplysningene dine med familie eller venner. Du vil få detaljer om hvordan du aktiverer den femårige prøveversjonen av BlueOvalTM Charge Network, inkludert ett års tilgang til gunstige Ionity-priser, sammen med FordPass-ladekortet ditt.

Ford Mustang Mach-E driving on the road

PÅ VEIEN

Sanntidsdata og jevn tilkobling for å gjøre hver kjøretur bedre

Ford Mustang Mach-E på veien med bokser

INFORMASJON OM LOKALE FARER

En strøm av data fra andre tilkoblede biler på veien gjør det mulig for din Ford å oppdage farer før du i det hele tatt får øye på dem. Den gjenkjenner utfordringer som veiarbeid eller en trafikkork basert på hvordan andre biler oppfører seg. Sjåføren får så beskjed om hendelser lenger framme via et varsel på SYNC-skjermen.Tooltip

Nærbilde av Ford-bilinteriør med SYNC 3

TRAFIKK I SANNTID

Trafikk kommer man ikke unna, men forsinkelser kan unngås. Hold deg ett skritt foran, og bli automatisk omdirigert for å få en mer forutsigbar reise med trafikkovervåking i sanntid. Det er gratis det første året du eier din Ford, og abonnementet kan enkelt administreres via Ford-kontoen din.

Red Ford Kuga driving in the city

HOLDER DEG PÅ FARTEN

Gå til Ikke la vedlikehold ødelegge en ellers god dag. La oss ta vare på deg og bilen din

HOW TO-GUIDER

Disse videoene gir deg detaljert veiledning om hvordan du får mest mulig ut av FordPass. Fra første oppsett til aktivering av FordPass Connect: Oppdag hvordan FordPass er nøkkelen til en mer tilkoblet verden.

Woman with mobile sitting with man next to

ALLTID BEREDT TIL Å HJELPE

Gå til FordPass Connects side for kundestøtte og ofte stilte spørsmål for nyttige tips om hvordan du får mest mulig ut av bilen din. Du kan få hjelp av FordPass-veiledninger rett fra appen. Chat-funksjonen vår er den beste måten å få et raskt svar på.