HISTORIEN TIL FORD MOTOR COMPANY – HISTORIEN FORTSETTER

Hos Ford har vi en stolt arv og en spennende fremtid. Men når man bygger verdens beste biler, bør man ikke samtidig tenke på verdenen vi bygger dem for?

ford mustang logo close up

Fra første dag har vi gitt folk verktøyene de trenger for å komme seg videre, og vi har utviklet oss for å utvide mulighetene deres. Nå, med et øye for fremtidige generasjoner, bygger vi mer bærekraftig transport ved hjelp av drivstoffeffektive motorer og er på vei mot elektrifisering.  

Bærekraft er en viktig del av forretningsstrategien til Ford. Med smarte produksjonsløsninger og et spennende utvalg av teknologisk avanserte, drivstoffeffektive alternativer, har vi så vidt kommet i gang.

ford construction plant, machinery

Nye kjøretøy som vil utfylle våre allerede elektriske ikoner, er under utvikling, som Mustang Mach-Eog E-Transit , og vi investerer 2 milliarder dollar for å modernisere monteringsanlegget i Köln, Tyskland, og forberede oss på den helelektriske fremtiden vår. 

I mellomtiden har vi forpliktet oss til ytterligere 230 millioner pund for å transformere vårt girkasseanlegg i Halewood i Storbritannia, for å bygge elektriske komponenter for kommende Ford-modeller. 

Vi er fast bestemt på å nå et viktig mål – at 100 % av både våre personbiler og våre nyttekjøretøy skal være elektriske innen 2035. En milepæl på denne veien er vår plan om å selge mer enn 600 000 elektriske kjøretøy i Europa innen 2026.

birds eye view of ford plant facility

Vi vet hvor viktig det er å ha infrastrukturen på plass for å støtte disse ambisiøse planene, og på et grunnleggende nivå vil vi alle trenge et sted å lade opp. Fords BlueOval™ Charge Network kan bidra til at du ikke trenger å bekymre deg om reisen din, og gir tilgang til mer enn 600 000 offentlige hurtigladingsstasjoner over hele Europa med én enkelt registrering.

ford mustang charging at charging station

Vi er ledende på å skape tryggere, mer effektive og bærekraftige transportnettverk med en rekke mobilitetsalternativer. Vi håper å forbedre alt fra trafikkflyten til parkering og skape en verden med færre hindringer og begrensninger. 

Vi gjør alt vi kan for å hjelpe kundene våre med å ta i bruk en helt ny måte å kjøre på, fra å gjøre hjemmelading enkelt, til å støtte opp om kommersielle elbilparker. 

Som selskap ser vi også på våre egne holdninger, og vi gjør mye arbeid for å sikre at vi forbedrer kvaliteten, reduserer kostnadene og endrer og forenkler driften. Ikke bare vil dette hjelpe Ford med å overgå kundenes forventninger, det vil gjøre det å eie et elektrisk kjøretøy mer oppnåelig og givende. Det er så mye å se frem til. 

Du kan lese mer om våre verdier og besluttsomhet for å gi positive bidrag til verden rundt oss i vår rapport om bærekraft. Hver dag jobber vi mot vårt langsiktige mål om å oppnå null utslipp for alle kjøretøysalg og karbonnøytralitet på tvers av vårt fotavtrykk av anlegg, logistikk og leverandører innen 2035.

Som Stuart Rowley, president i Ford Europe, sier: «Europeerne bryr seg om klimaendringer, og de er klare til å iverksette en rekke individuelle tiltak for å hjelpe til med å bekjempe dem. Ford er helt for elektrifisering, og vi er stolte over å være ledende når det gjelder å hjelpe forbrukere med å bytte til elbiler.» 

Er du klar for å kjøre inn i fremtiden? Vi ønsker å hjelpe til med å bygge en bedre verden, der hver person står fritt til å forflytte seg og følge drømmene sine. Bli med oss på reisen. 

red ford mustang, side view at night

DU VIL KANSKJE OGSÅ LIKE