FORD MED RIMELIGERE SERVICETILBUD PÅ ELDRE BILER

AUGUST 10, 2021

Ford-eiere er stadig mer opptatt av å ta service på eldre biler. Et bedre servicetilbud i kombinasjon med mer avanserte biler er årsaken.

Ford med rimeligere servicetilbud på eldre biler

– Tidligere var det en tendens til at bileiere med kjøretøy eldre enn 6 år ikke benyttet våre merkeverksteder like mye som nybileiere. Mange gjorde nok også noe av vedlikeholdsjobben selv. I dag har imidlertid bilene blitt så avanserte og våre tilbud til denne gruppen så gode, at stadig flere oppsøker et av våre sertifiserte merkeverksteder for service. Ford er best på Ford, både når det gjelder pris og kvalitet, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge, Hans Petter Tveten.

Husk at det er viktig å kunne dokumentere at du har tatt vare på bilen, gjennom en fullstendig servicehistorikk, den dagen du skal selge den. I et tøft bruktbilmarked kommer du ikke så langt med manglende vedlikehold og ettersyn. Derfor har Ford spesialutviklet et tilbud for Ford-modeller som er 6 år eller eldre.


FÅ EN FORENKLET SERVICE PÅ BILEN TIL 3490 KRONER

En Ford Økonomiservice inneholder en sjekk av de viktigste sikkerhetskomponentene utført av Fords spesialister, samtidig som de skifter olje og oljefilter.

Det er viktig å være klar over at dette er ikke en fullverdig service, men et rimeligere tilbud som forsikrer deg om at det viktigste ved Forden din er på plass. Tilbudet har blitt godt mottatt. Mange ønsker både den visuelle kontrollen, men også å få byttet motorolje og filter. Det er viktig for bilens driftssikkerhet, sier Tveten.

Ifølge den erfarne bilmannen er det en hvilepute å tro at alt er i orden hvis ulydene uteblir. En bil er nemlig konstruert slik at den må ha jevnlig ettersyn for å fungere slik den skal.


NORSKE BILER EKSTRA UTSATTE MED VÅRT «EKSTREMVÆR»

– Tenk på alle delene som beveger seg med enorm hastighet mens du kjører. Så bråstopper du og slår av motoren. Et døgn etter, i kulde, snø, slaps, regn eller sol, er det full gass igjen. Været i Norge varierer ekstremt, kanskje til og med mest i verden. Det gjør det enda viktigere med jevnlig service slik at mekaniske deler og annet fungerer optimalt, sier Tveten.


EIERE AV NYERE BILER VIL HA FORUTSIGBAR SERVICE

Bileiere med nyere kjøretøy bør også velge en Ford-forhandler til å gjennomføre servicen. Med Fords nybilgaranti – Norgesgarantien – får du hele 5 års garanti. Forutsetning er, som for alle merker, at bilen tas vare på i henhold til fabrikkens foreskrevne retningslinjer og med deler av rett kvalitet og spesifikasjoner.

– Vi ønsker selvfølgelig at alle Ford-eiere vedlikeholder sine biler helt i henhold til fabrikkens retningslinjer, alltid, men vi har samtidig en forståelse for at i enkelte situasjoner ønskes det alternative løsninger for litt eldre biler. Det tilbyr vi nå og ser vi at kundene liker, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge, Hans Petter Tveten.

 

Få det gjort – bestill time her