BATTERITESTING OG -UTSKIFTING

Dagens Ford-modeller har avanserte teknologier som drives av like avanserte batterier. Så hvis du har batteriproblemer, er det alltid best å få bilen kontrollert av erfarne mekanikere med opplæring fra Ford. Hvis du trenger  å skifte batteri i en eldre bil, gir Ford Motorcraft-batterier høy kvalitet til en attraktiv pris, støttet av en treårs garanti*.

 

*Få mer informasjon rundt garanti hos din Ford-forhandler

HVORFOR OG NÅR BØR JEG SKIFTE BATTERI?

I likhet med alle andre bildeler har batteriene en viss levetid. Det er ingen nøyaktig tidsramme fordi det avhenger av mange faktorer, for eksempel kjørelengde, kjørestil og bilens alder. Men hvis du holder batteriet i god stand, kan det forlenge levetiden. Det hjelper å bruke bilen regelmessig samt å smøre batteriklemmene annethvert år, noe Ford-forhandleren kan gjøre for deg.

VELG EN FORD-FORHANDLER TIL Å SKIFTE BATTERI

Hvis du trenger å skifte batteri, bør du velge en Ford-forhandler for:

  • Originale Ford-deler
  • Profesjonell service fra mekanikere med opplæring fra Ford
  • attraktive priser, inkludert deler og arbeid
  • Ford delegaranti*

De vil gjerne gå gjennom alternativene med deg og gi deg hjelp eller råd som du måtte trenge.

 

*Få mer informasjon rundt garanti hos din Ford-forhandler

Ford van outside showroom

FORD ØKONOMIREPARASJONER

Ford økonomireparasjoner bruker overhalte deler av høy kvalitet fra Ford Motocraft® og holder bilen i topp stand samtidig som budsjettet ikke sprenges.

tbc

FORD MOTORCRAFT®-DELER

Ideelt for reparasjon av eldre modeller. Ford Motorcraft®-deler er et kostnadseffektivt alternativ av høy kvalitet i forhold til originale Ford-produserte deler. Med konkurransedyktige priser på en rekke reservedeler og generelle slitedeler. Alle Motorcraft-deler bygges etter strenge spesifikasjoner, og deretter blir de kontrollert og testet i henhold til de høyeste Ford-standardene. Derfor kan du føle deg trygg på at bilen får vedlikehold av topp kvalitet, men også at garantien for originalutstyret (OE) fortsatt gjelder. 

REPARASJONER MED ORIGINALDELER FRA FORD

Våre førsteklasses reparasjoner. Velg reparasjoner med originaldeler fra Ford for å få kun splitter nye Ford-originaldeler (OE).

Ford Service Engineer, holding original equipment

ORIGINALE FORD-DELER (OE)

Originale Ford-deler er det beste valget for din nye Ford. Produsert av materialer av høyeste kvalitet som gir overlegen ytelse og holdbarhet. Konstruert etter bilens nøyaktige spesifikasjoner for originalutstyr og deretter kontrollert og testet for å oppfylle Fords strengeste sikkerhetsstandarder. Inkludert reservedeler, slitedeler og karosserireparasjoner. Originale Ford-deler garanterer ikke bare best mulig passform, sikkerhet, pålitelighet og ytelse, men bidrar også til å opprettholde bilens annenhåndsverdi. 

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon