SKIFTE VISKERBLADER

Klar sikt er avgjørende for trafikksikkerheten, og derfor er viskerbladene er en viktig del av Ford. Vindusviskerbladene arbeider hardt for å holde frontruten klar, så det er ingen overraskelse at de krever regelmessig kontroll og utskifting. Og hvis de må skiftes ut, er det enkelt
og relativt billig.

NÅR BØR JEG SKIFTE VISKERBLADENE?

Du bør skifte viskerbladene hvert år. Originale Ford-vindusviskerblader har en slitasjeindikator som blir gul etter et år for å minne deg på det. Viskerbladene fjerner imidlertid kraftig regn, snø, støv og annet rusk, så de kan forringes raskere. Hvis de ikke fungerer godt eller begynner å gnisse, er det sannsynligvis på tide med nye.

VELG EN FORD-FORHANDLER TIL Å SKIFTE VISKERBLADENE

Hvis du trenger nye viskerblader, bør du velge en Ford-forhandler for å få:

  • de eksakte bladene for bilen din, riktig montert
  • originale Ford-deler
  • attraktive priser, inkludert deler og arbeid

Hvis du velger å montere dem selv, kan du spørre Ford-forhandleren om produktinformasjon og råd om installasjon.

Ford van outside showroom

FORD ØKONOMIREPARASJONER

Ford økonomireparasjoner bruker overhalte deler av høy kvalitet fra Ford Motocraft® og holder bilen i topp stand samtidig som budsjettet ikke sprenges.

tbc

FORD MOTORCRAFT®-DELER

Ideelt for reparasjon av eldre modeller. Ford Motorcraft®-deler er et kostnadseffektivt alternativ av høy kvalitet i forhold til originale Ford-produserte deler. Med konkurransedyktige priser på en rekke reservedeler og generelle slitedeler. Alle Motorcraft-deler bygges etter strenge spesifikasjoner, og deretter blir de kontrollert og testet i henhold til de høyeste Ford-standardene. Derfor kan du føle deg trygg på at bilen får vedlikehold av topp kvalitet, men også at garantien for originalutstyret (OE) fortsatt gjelder. 

REPARASJONER MED ORIGINALDELER FRA FORD

Våre førsteklasses reparasjoner. Velg reparasjoner med originaldeler fra Ford for å få kun splitter nye Ford-originaldeler (OE).

Ford Service Engineer, holding original equipment

ORIGINALE FORD-DELER (OE)

Originale Ford-deler er det beste valget for din nye Ford. Produsert av materialer av høyeste kvalitet som gir overlegen ytelse og holdbarhet. Konstruert etter bilens nøyaktige spesifikasjoner for originalutstyr og deretter kontrollert og testet for å oppfylle Fords strengeste sikkerhetsstandarder. Inkludert reservedeler, slitedeler og karosserireparasjoner. Originale Ford-deler garanterer ikke bare best mulig passform, sikkerhet, pålitelighet og ytelse, men bidrar også til å opprettholde bilens annenhåndsverdi. 

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon