Ford Service Engineers, inspecting underneath vehicle

FORD SMART-REPARASJONER

DEN RASKE LØSNINGEN FOR SPREKKER, BULKER OG RIPER.

SMART-reparasjoner tilbyr deg de mest avanserte metodene for reparasjon av mindre skader på støtfangere, frontruter, karosseripaneler og kledning uten å skifte hele delen.

SMART står for Small Medium Area Repair Technology (reparasjonsteknologi for små og mellomstore områder). Og SMART betyr raske og kostnadseffektive reparasjoner (ofte mens du venter) av høy kvalitet , og du trenger kanskje ikke engang å bruke forsikringen.

 

Bestill en SMART-reparasjonstjeneste

 

eller Kontakt en forhandler

REPARASJONSTYPER

On the way to the sun

REPARASJON AV FRONTRUTE

Steinsprutskade kan repareres dersom det gjøres før det danner seg sprekker. Plassering og type avgjør om reparasjon er mulig. La våre eksperter vurdere og gi deg gode faglige råd.

SKIFTE FRONTRUTE

Dersom skaden er umulig å reparere vil våre Ford mekanikere skifte den for deg.  Bestill time via Online Service Booking

Technician checking widescreen
S-MAX one the way

FJERNING AV BULKER

For små bulker, merker og buler er vår prosess for reparasjon rask og kostnadseffektiv. Tradisjonell karosserireparasjon omfatter sparkel og lakk og kan være synlig når den er fullført. Med SMART-reparasjon for bulker former vi karosseripanelene på nytt for å jevne ut skaden. Det er vanligvis ikke nødvendig å lakkere på nytt, og reparasjonen er usynlig.

FJERNING AV RIPER OG REPARASJON AV LAKK

Punktreparasjon av lakk er et flott alternativ til å spraye hele deler av bilen på nytt. Små riper eller områder med skadet lakk grunnes, lakkeres og forsegles med spesialistlakkpistoler. Ditt Ford Accident Repair Centre vil bruke den eksakte fargen og finishen til bilen din.

technician checking vehicle

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon