SKIFTE REGISTERREIM OG VANNPUMPE

Begge disse sammenkoblede delene er avgjørende for motorfunksjonen. Registerreimen (også kjent som synkronreim) synkroniserer kamakselen og veivakselen for at motorsylindrene skal bevege seg til riktig tid. Vannpumpen holder motoren på en trygg temperatur ved å pumpe kjølevæske fra radiatoren rundt i motorens kjølesystem.

Ford Service Engineer checking timing belt and water pump

FORD MOTORCORAFT® -REGISTERREIM OG -VANNPUMPE

En ødelagt registerreim vil stoppe motoren og kan til og med skade den. En vannpumpe som er defekt eller lekker, kan føre til at motoren overopphetes, som også kan føre til motorstopp. Gode grunner til å stole på originale Ford-deler av høy kvalitet med en Ford delegaranti hvis du trenger en utskifting.

 

*Få mer informasjon rundt garanti hos din Ford-forhandler

NÅR MÅ REGISTERREIMEN OG VANNPUMPEN SKIFTES?

Levetiden avhenger av bruk og motortype, så det er best å sjekke brukerhåndboken for utskiftingsintervaller. Fordi vannpumpen drives av registerreimen, og begge delene har lignende levetid, er det imidlertid vanlig å skifte dem ut samtidig.

VELG EN FORD-FORHANDLER FOR Å SKIFTE UT REGISTERREIMEN OG VANNPUMPEN

Velg en Ford-forhandler for:

  • Originale Ford-deler
  • Profesjonell service fra mekanikere med opplæring fra Ford
  • attraktive priser, inkludert deler og arbeid
  • Ford delegaranti*

 

*Få mer informasjon rundt garanti hos din Ford-forhandler

Ford van outside showroom

FORD ØKONOMIREPARASJONER

Ford økonomireparasjoner bruker overhalte deler av høy kvalitet fra Ford Motocraft® og holder bilen i topp stand samtidig som budsjettet ikke sprenges.

tbc

FORD MOTORCRAFT®-DELER

Ideelt for reparasjon av eldre modeller. Ford Motorcraft®-deler er et kostnadseffektivt alternativ av høy kvalitet i forhold til originale Ford-produserte deler. Med konkurransedyktige priser på en rekke reservedeler og generelle slitedeler. Alle Motorcraft-deler bygges etter strenge spesifikasjoner, og deretter blir de kontrollert og testet i henhold til de høyeste Ford-standardene. Derfor kan du føle deg trygg på at bilen får vedlikehold av topp kvalitet, men også at garantien for originalutstyret (OE) fortsatt gjelder. 

REPARASJONER MED ORIGINALDELER FRA FORD

Våre førsteklasses reparasjoner. Velg reparasjoner med originaldeler fra Ford for å få kun splitter nye Ford-originaldeler (OE).

Ford Service Engineer, holding original equipment

ORIGINALE FORD-DELER (OE)

Originale Ford-deler er det beste valget for din nye Ford. Produsert av materialer av høyeste kvalitet som gir overlegen ytelse og holdbarhet. Konstruert etter bilens nøyaktige spesifikasjoner for originalutstyr og deretter kontrollert og testet for å oppfylle Fords strengeste sikkerhetsstandarder. Inkludert reservedeler, slitedeler og karosserireparasjoner. Originale Ford-deler garanterer ikke bare best mulig passform, sikkerhet, pålitelighet og ytelse, men bidrar også til å opprettholde bilens annenhåndsverdi. 

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon