SKIFTE BREMSER

Bremsene er en viktig sikkerhetsfunksjon, så regelmessig planlagt vedlikehold er avgjørende. Ford-bremsedeler er utviklet spesielt for Ford-modeller, og deretter testet i henhold til strenge spesifikasjoner. Alt vedlikeholdsarbeid utføres av erfarne mekanikere med opplæring fra Ford. Så du kan stole på at du får deler og reparasjoner av høyeste kvalitet, enten det gjelder utskifting av bremseskive eller bremsekloss eller påfylling av bremsevæske.

HVORFOR RIKTIG BREMSEVÆSKE ER VIKTIG

Ford-bremsevæske av høy kvalitet gir maksimal beskyttelse mot slitasje ved regelmessig daglig bremsing og bidrar til at systemet ditt fungerer optimalt. Ford-bremsevæske har lavere temperaturviskositet, som bidrar til å øke responstiden. Og høyere kokepunkt bidrar til å forhindre skade på bremsekomponentene.

Ford van outside showroom

FORDELER MED ET FORD-VERKSTED

Når det gjelder utskifting av bremser, gir originale Ford-deler som installeres av kvalifiserte Ford-mekanikere, de beste resultatene for bilen din. Alle generelle og slitasjedeler dekkes – inkludert bremser og bremsevæske. Alt med attraktive priser, inkludert deler og arbeid.

FORD ØKONOMIREPARASJONER

Ford økonomireparasjoner bruker overhalte deler av høy kvalitet fra Ford Motocraft® og holder bilen i topp stand samtidig som budsjettet ikke sprenges.

tbc

FORD MOTORCRAFT®-DELER

Ideelt for reparasjon av eldre modeller. Ford Motorcraft®-deler er et kostnadseffektivt alternativ av høy kvalitet i forhold til originale Ford-produserte deler. Med konkurransedyktige priser på en rekke reservedeler og generelle slitedeler. Alle Motorcraft-deler bygges etter strenge spesifikasjoner, og deretter blir de kontrollert og testet i henhold til de høyeste Ford-standardene. Derfor kan du føle deg trygg på at bilen får vedlikehold av topp kvalitet, men også at garantien for originalutstyret (OE) fortsatt gjelder. 

REPARASJONER MED ORIGINALDELER FRA FORD

Våre førsteklasses reparasjoner. Velg reparasjoner med originaldeler fra Ford for å få kun splitter nye Ford-originaldeler (OE).

Ford Service Engineer, holding original equipment

ORIGINALE FORD-DELER (OE)

Originale Ford-deler er det beste valget for din nye Ford. Produsert av materialer av høyeste kvalitet som gir overlegen ytelse og holdbarhet. Konstruert etter bilens nøyaktige spesifikasjoner for originalutstyr og deretter kontrollert og testet for å oppfylle Fords strengeste sikkerhetsstandarder. Inkludert reservedeler, slitedeler og karosserireparasjoner. Originale Ford-deler garanterer ikke bare best mulig passform, sikkerhet, pålitelighet og ytelse, men bidrar også til å opprettholde bilens annenhåndsverdi. 

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon