UTSKIFTING AV STARTMOTOR

Hvis din Ford ikke starter eller du hører uvanlige klikkelyder fra motoren, kan det være noe galt med startmotoren. I så fall må du ta kontakt med Ford-forhandleren. De kan kontrollere om startmotoren må skiftes ut og få deg i gang igjen så raskt som mulig.

Ford Service Engineer checking starter motors

FORD MOTORCORAFT® -STARTMOTORER

Når det gjelder startmotorer, er pålitelighet og holdbarhet avgjørende. Ved å velge en Ford Motorcraft® -startmotor får du tryggheten med en ekte modellspesifikk del, konstruert i samsvar med Fords strenge kvalitetsstandarder, støttet av en Original Equipment-garanti (OE)*. Alt til en svært attraktiv pris.

 

*Få mer informasjon rundt garanti hos din Ford-forhandler

HVORFOR BØR JEG SKIFTE UT STARTMOTOREN?

Hver gang du starter bilen, får starttannhjulet kontakt med et svinghjul som dreier veivakselen med høyt moment til motoren starter. Etterhvert kan startmotorer slites ut, noe som betyr at motoren ikke kan starte. Så ved første tegn på uvanlige lyder lønner det seg å få startmotoren kontrollert av Ford-forhandleren.

VELG EN FORD-FORHANDLER FOR Å SKIFTE STARTMOTOREN

Hvis du har mistanke om startmotorproblemer, kan en Ford-reparatør hjelpe deg med følgende:

  • de nyeste diagnoseverktøyene for å identifisere problemet
  • et klart pristilbud før arbeidet begynner
  • attraktive priser, inkludert deler og arbeid
  • Originale Ford-deler
  • Profesjonell service fra mekanikere med opplæring fra Ford
  • Ford Delegaranti*

 

*Få mer informasjon rundt garanti hos din Ford-forhandler

Ford van outside showroom

FORD ØKONOMIREPARASJONER

Ford økonomireparasjoner bruker overhalte deler av høy kvalitet fra Ford Motocraft® og holder bilen i topp stand samtidig som budsjettet ikke sprenges.

tbc

FORD MOTORCRAFT®-DELER

Ideelt for reparasjon av eldre modeller. Ford Motorcraft®-deler er et kostnadseffektivt alternativ av høy kvalitet i forhold til originale Ford-produserte deler. Med konkurransedyktige priser på en rekke reservedeler og generelle slitedeler. Alle Motorcraft-deler bygges etter strenge spesifikasjoner, og deretter blir de kontrollert og testet i henhold til de høyeste Ford-standardene. Derfor kan du føle deg trygg på at bilen får vedlikehold av topp kvalitet, men også at garantien for originalutstyret (OE) fortsatt gjelder. 

REPARASJONER MED ORIGINALDELER FRA FORD

Våre førsteklasses reparasjoner. Velg reparasjoner med originaldeler fra Ford for å få kun splitter nye Ford-originaldeler (OE).

Ford Service Engineer, holding original equipment

ORIGINALE FORD-DELER (OE)

Originale Ford-deler er det beste valget for din nye Ford. Produsert av materialer av høyeste kvalitet som gir overlegen ytelse og holdbarhet. Konstruert etter bilens nøyaktige spesifikasjoner for originalutstyr og deretter kontrollert og testet for å oppfylle Fords strengeste sikkerhetsstandarder. Inkludert reservedeler, slitedeler og karosserireparasjoner. Originale Ford-deler garanterer ikke bare best mulig passform, sikkerhet, pålitelighet og ytelse, men bidrar også til å opprettholde bilens annenhåndsverdi. 

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon