Ford service repair engineer, replacing front bumper

KAROSSERIREPARASJONER 

FÅR DEG TRYGT TILBAKE PÅ VEIEN.

Hvis din Ford blir skadet i en kollisjon eller en annen hendelse, må en reparasjon gjenopprette den til tilstanden den hadde før hendelsen. Velg et autorisert Ford Karosseri-verksted for å sikre trygge, pålitelige reparasjoner av høy kvalitet, for ikke å glemme en stressfri opplevelse.

Ford Karosseri-verksteder er et nettverk av spesialister på karosserireparasjoner med uovertruffen kunnskap, teknologi og erfaring. Arbeidet utføres av mekanikere med opplæring fra Ford, og du vil alltid få et transparent og attraktivt tilbud før arbeidet starter, inkludert originale Ford-deler og arbeid.

Husk at du har rett til å velge hvor bilen skal repareres, selv om forsikringsselskapet har en godkjent reparatør
og foreslår noe annet.

VELG ET AUTORISERT FORD KAROSSERI-VERKSTED

Ford Karosseri-verksteder er de eneste som er autorisert av Ford. Alt arbeid utføres av eksperter som bruker det nyeste utstyret og kunnskapen fra Ford. Og vi er opptatt av å gjøre hele reparasjonsopplevelsen så stressfri som mulig for deg.

SPESIALUTSTYR

Bare et autorisert Ford Karosseri-versted kan levere orginale kvalitetsreparasjoner. Spesial-verktøy og -utstyr fra Ford. Ekspertreparatører med opplæring fra Ford. Og originale Ford-deler og -lakksystemer, for å gjenopprette bilen akkurat slik den var.

MOTIVERT EKSPERTISE

Fra karosseriarbeid til sikkerhetskritiske bilsystemer
– alle Ford-reparatører har fått opplæring i de nyeste reparasjonsteknikkene og -teknologien. Og etter hvert som kjøretøyene blir stadig mer avanserte, sikrer spesialistkunnskapen at reparasjoner alltid oppfyller våre strenge kvalitets- og sikkerhetsstandarder.

STRESSFRI SERVICE

Vi forklarer tydelig hva vi gjør og holder deg oppdatert, samarbeider med forsikringsselskapet ditt for å forenkle kravprosessen og tilbyr en lånebil hvis det er nødvendig. For ekstra trygghet inkluderer reparasjonene våre en garanti* som bidrar til å opprettholde verdien av din Ford.

 

*Du kan lese mer om garantien hos din nærmeste Ford-forhandler.

TYPER AV KAROSSERIREPARASJONER

Ford front bumper and headlight profile

FORD ORIGINALDELER

Ford originaldeler (OE) er det sikreste valget hvis bilen din er involvert i en kollisjon. Alle deler overholder strenge Ford-spesifikasjoner, har bestått strenge kvalitetskontroller og leveres med en Original Equipment-garanti (OE)*. Ta kontakt med Ford-forhandleren for mer informasjon.

 

*Du kan lese mer om garantien hos din nærmeste Ford-forhandler.

FORD ASSISTANSE

Ford Assistanse er vår tjeneste for veihjelp, reparasjon og berging. Kan hjelpe deg hvor som helst i Europa, sju dager i uken, 365 dager i året. Hvis du får problemer med bilen, ringer du bare Ford Assistanse, så sender vi noen for å hjelpe deg så snart vi kan.

 

Les mer om

Ford Assistance man
Women checking ford insure

FORD FORSIKRING

Hvis du har hatt en bilulykke og trenger reparasjoner, hjelper Ford Forsikring deg med å ordne det. Utviklet med din Ford i tankene. Alle reparasjoner utføres av autorisert Ford Karosseri-verksted som bruker originale Ford-deler med fem års garanti, og en lånebil tilbys som standard.

 

Les mer

DELER OG TILBEHØR

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon