MYE ROS TIL NYE KUGA LADBAR HYBRID I DE FØRSTE BILTESTENE

«Briljant ladehybrid» og «en attraktiv pakke til en pris som konkurrentene virkelig sliter med å matche.» Nye Ford Kuga ladbar hybrid har fått en svært god mottakelse av norske biljournalister som har prøvekjørt den elektrifiserte SUV-nyheten.

Ford Kuga driving at night

Nye Ford Kuga ladbar hybrid er nå er på plass i Norge og tilbyr en svært attraktiv kombinasjon som mange på utkikk etter en ny familiebil vil like:

  • Den kan kjøres helelektrisk i opptil 56 km ved blandet kjøring og opptil 68 km ved bykjøring.
  • Bagasjeromsplassen er med sine 554 liter blant de beste i klassen. Den er også blitt langt romsligere inni kupeen enn sin forgjenger.
  • Bakseteløsningen, hvor setet kan skyves frem og tilbake 15 cm, alt ettersom du trenger mer benplass i baksetet eller i bagasjerommet, er en løsning som får mye skryt i flere av biltestene.
Ford Kuga interior

Dette er noe av det bilekspertene har konkludert med etter å ha prøvekjørt nye Kuga ladbar hybrid i Norge:

  • VG triller terningkast 6 etter sin test av bilen, kaller den en briljant ladehybrid og konkluderer blant annet med: «Imponerende rekkevidde og forbruk med tomt batteri (målt i 10-14 grader). Stor bagasjeplass og en letthåndterlig bil med fin instrumentering.» Les hele testen her (krever abonnement.)
  • TV2 Broom skriver: «Det vil overraske oss stort om ikke Kuga får et solid salgsløft med denne utgaven. Her leverer Ford en attraktiv pakke, til en pris konkurrentene virkelig sliter med å matche.» Les testen deres her. I en annen artikkel roser også TV2 Broom nye Kuga ladbar hybrid sin lange elektriske rekkevidde, som ifølge dem er «blant det beste i klassen».
  • Dagens Næringsliv mener nye Kuga ladbar hybrid «rett og slett er en ganske vellykket ladbar hybrid, som endelig kan utfordre bestselgeren (..). Raust med plass, god komfort og praktiske løsninger kombinert med en fin elektrisk rekkevidde, kan gi billig bilhold for dem som foreløpig ikke ønsker å gå helelektrisk.» er deres konklusjon. Les hele testen her (krever abonnement.)
  • Motor slår fast at nye Kuga ladbar hybrid holder det den lover, står seg bra mot konkurrentene og fremstår i dag som et godt kjøp i sin klasse. Motor kjørte for øvrig bilen i 56,4 kilometer før bensinmotoren slo inn. «Det gjør at Kuga får et oppsiktsvekkende lavt forbruk på 0,14 l/mil, noe det selvsagt ikke er mulig å oppnå hvis man kjører mye på langtur eller glemme å lade,» skriver de i sin test av den nye ladbare SUV-en.

Nye Kuga kommer også etter hvert som en 204 HK hybrid eller 190 HK diesel. Begge disse kommer med firehjulstrekk. Den kommer også som en 150 HK EcoBlue hybrid-variant.

Ford Kuga being recharged