BODØ-ARKITEKTEN UNNI: VALGTE MUSTANG MACH-E FORDI DEN SER BEST UT!

JULI 8, 2022

Da den profilerte sivilarkitekten Unni Furfjord skulle kjøpe ny bil var design og en fresh farge de to aller viktigste kriteriene. I dag er hun den stolte eieren av en knallrød Ford Mustang Mach-E.

Lady in yellow dress standing next to the Mustang Mach-E

– Som arkitekt har jeg alltid vært opptatt av form, farger og kule fremtidsrettede design. Vår nye elektriske SUV er den klart kuleste bilen av dem alle. Etter å ha kjørt bilen siden i fjor sommer må jeg innrømme at det supre lydanlegget, glasstaket og den eksklusive, store skjermen også bidrar til at jeg er strålende fornøyd med kjøpet, sier sivilarkitekten fra Bodø.

Hun er daglig leder i arkitektfirmaet UNO design & arkitektur i Bodø, og har designet flere av de mest iøynefallende arkitektoniske signalbyggene i byen. I fjor fikk hun sin nye sin nye Mustang Mach First Edition med AWD, 351 HK og opptil 540 km rekkevidde i fargen Rapid Red. Det var kjærlighet ved første blikk.

–  Rødfargen, den blanke metallic-lakken og de sorte detaljene gjenspeiler på mange måter det freshe designet vi som firma og jeg som privatperson ønsker å stå for. De utvendige linjene på bilen er fine og buede og gjør at den fortsatt er veldig kul formmessig, selv om den er stor innvendig, sier Furfjord.

Lady in yellow dress and Mustang Mach-E

NYTT, FREMTIDSRETTET OG FARGERIKT: – MUSTANGEN KLER OPPKJØRSELEN OG HUSET VÅRT PERFEKT

Nye Ford Mustang Mach-E har allerede rukket å bli utropt til «Årets Bil» i en rekke internasjonale kåringer. Den har også fått mye positiv omtale for både eksteriør- og interiørdesign).

Funkishuset hvor Unni både bor og jobber fra har også fått mye oppmerksomhet for sitt design lokalt.

–  Mustangen kler oppkjørselen og huset perfekt: Akkurat som huset er bilen noe nytt, fremtidsrettet og form- og designmessig kult som synes i omgivelsene. Samtidig profilerer den arkitektfirmaet på en optimal måte. Det liker jeg, sier sivilarkitekten.

Lady in yellow dress and Mustang Mach-E

EKSKLUSIVT DESIGNLYDANLEGG GIR UNNI HERLIGE KJØREOPPLEVELSER I VAKRE OMGIVELSER

Siden arkitektfirmaet har en avdeling på Meløy, drøye 130 kilometer langt ute i havgapet sør for Bodø, har hun fått god mulighet til å kjøre sin Mustang Mach-E på lengre turer. Da kommer ifølge Unni det prisbelønte premium designlydanlegget fra B&O til sin rett:

–  Kombinasjonen av den åpne bilen med det store glasstaket i kombinasjon med det supre lydanlegget fra B&O hvor jeg kan spille høy musikk, gir en herlig opplevelse på den ofte vakre kjøreturen ut til Meløy, sier Furfjord, og røper at også hennes arkitektstuderende datter har falt for lydkvaliteten som bilen kan by på.

–  Min datter elsker musikk og «bor» nærmest i bilen når hun er hjemme.

–  Spesielt stilig med åpningsmekanismen på dørene som erstatter de vanlige håndtakene

Når alt kommer til alt er det designet på den helelektriske SUV-en som virkelig får frem den helt store entusiasmen hos den fargerike sivilarkitekten.

–  Jeg setter selvsagt pris på at det er stor plass både foran og bak i bilen. Samtidig er det detaljer som det minimalistiske interiøret, den store skjermen som gir et eksklusivt preg og det at det ikke er vanlige håndtak på bilen, men en kul åpningsmekanisme, som, gjør den spesielt stilig, sier den stolte Mustang Mach-E-eieren, Unni Furfjord.

Lady in yellow dress and Mustang Mach-E