Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Opplev Ford > Om Ford > Ford Blog > Ford Ranger er Norges mest solgte pickup i 2020
Two Ford Rangers

Ford Ranger er Norges klart mest solgte pickup i 2020

Norges røffeste pickup Ford Ranger ble i fjor den klart mest solgte pickupen i Norge. Det ble faktisk solgt hele 40 % flere Rangere enn nummer to på listen.

– Vi vil først og fremst takke alle våre kunder for tilliten. Ford Ranger er en helt unik pickup på mange måter. Med markedets bredeste modellutvalg, fra XLT, Limited og Wildtrak til spesialmodeller og ikke minst ekstremvarianten Ranger Raptor, har enda flere kunder funnet en pickup som passer akkurat deres bruk, sier Espen Markussen, salgssjef nyttekjøretøy i Ford Motor Norge.

Hele 1232 nye Ford Ranger har ifølge de offisielle tallene fra Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV) blitt nyregistrert i løpet av det siste året.

Bestill prøvekjøring av Raptor eller en annen Ranger her

Kjøreopplevelse som i en personbil

– I tillegg til at Ranger kan fås i flere varianter, kan den også by på en helt uslåelig kombinasjon av trekkraft, drivstoffeffektivitet og smarte førerassistanseteknologier til en konkurransedyktig pris. Med den nye 2-liters EcoBlue dieselmotoren får du også en kjøreopplevelse som i en personbil, sier Fords salgssjef for nyttekjøretøy.

Klasseledende arbeidsjern

Med klasseledende vadedybde på hele 80 cm og 23 cm bakkeklaring er nye Ranger lagd for mest mulig komfortabelt å kunne ta seg frem i tøft terreng. Med nyttelast på opptil 1147 kg og maks tilhengervekt på opptil 3500 kg får du med deg det aller meste, enten det er bak på planet eller på henger.

Ford Ranger vant også den anerkjente prisen som årets beste pickup, International Pickup Award (IPUA) i 2020.

Ranger er tilgjengelig både som Rap Cab og Double Cab. Alle variantene har firehjulstrekk som standard.

Bygg din egen Ranger her

Nesten 1 av 3 solgte Ranger er ekstrem-pickupen Raptor

Av de solgte Rangerne i Norge i 2020 er 30 % ekstrem-varianten Ranger Raptor.

Chassiset til Ranger Raptor er utviklet av Ford Performance, og er lagd av høyfast lavlegert stål for å tåle all den julingen kjøring i ulendt terreng kan påføre super-pickupen.

– Uansett hvor hardt du utfordrer Ranger Raptor så er kjøreegenskapene helt fantastiske. Samtidig får du en svært bra arbeidsbil. Dette er på alle måter en helt unik pickup og svært mange nordmenn har virkelig sansen for denne råtassen, sier Fords salgssjef for nyttekjøretøy, Espen Markussen.

Les mer om Ford Ranger her

Ny rallyinspirert og eksklusiv MS-RT variant av Ranger

Nå kommer også en ny eksklusiv rallyinspirert premium-variant av Ranger. Ranger MS-RT er utviklet for kunder som vil ha alle Rangers unike egenskaper som arbeidsbil, som hengervekt på 3500 kilo og nyttelast på over 1 tonn, men med et unikt eksteriør, inspirert av M-Sport Ford World Rallys Fiesta WRC. Blant detaljene du får er en håndbygd front med karbondetaljer, 20 tommers OZ Racing aluminimumsfelger, MS-RT sideskjørt og karbon-detaljer på sidespeilene.

Innvendig er den kledd med skinn av beste kvalitet med oransje kontrastsømmer. Stemningsbelysning og oppvarmede forseter bidrar også til et svært komfortabelt førermiljø.

Top