Nye Ford  Mustang®

Et enestående ikon

Vi introduserer den 7. generasjonen Ford Mustang®. Utstyrt med 5,0 liters V8-motor og ikonisk lyd. Moderne interiør med et digitalt cockpit-display som kan tilpasses. En uforglemmelig kjøretur, to legendariske karosseristiler – Ford Mustang convertible og kupé.

0-100 km/tPerformance Statistics S650 2

0 sekunder

Maks hestekrefterPerformance Statistics S650 2

0 hk

Maks dreiemomentPerformance Statistics S650 2

0 Nm

Ta den ut på en tur

Se hva som gjør den annerledes med den interaktive 360-graders omvisningen vår. 

 

Se den nå

Inspirert av første generasjon Mustang® – slank silhuett og muskuløs holdning. Karakteristisk frontpanel med ikonisk grillmontert Mustang-merke og tredelte LED-frontlykter. Skodd med 19" lettmetallfelger og lakkerte bremsekalipere.

Overlegent Mustang® -interiør

Racerbil-inspirert ratt som er flatt på undersiden. Premium skinnseter og mykt trekk. 6-trinns manuell eller 10-trinns automatisk girkasse med SelectShift™-funksjonalitet og girskifte på rattet.

Mustang® Dark HorseTM
Special Edition

*Lukket bane. Proffkjører. Ikke prøv dette. Europeiske spesifikasjoner kan variere.

Performance

CGI-animasjon som imiterer en proffkjører på lukket bane. Ikke prøv dette. Modell som viser bakspoiler som vil være tilgjengelig fra april.

Kraftig fjerdegenerasjons 5,0-liters Ti-VCT V8 Coyote-motor, 453 hestekrefter og 540 Nm dreiemoment, pluss massevis av smart teknologi. Fra stillestående til 100 km på 4,4 sekunderPerformance Statistics S650 2

 

Se den i aksjon

 

 

 

Brembo™-bremser med høy ytelse og 19-tommers kalipere gir ekstrem bremsekraft. Differensial med begrenset sluring for bedre akselerasjon og svingegenskaper mens du er på banen. Med Active Valve Exhaust har du kontroll over brølet – stille, normal, sport eller bane.

Teknologi

All-New Ford Mustang using active pothole mitigation

Magneride dempersystem med aktiv justering etter hull i veibanen

Systemet registrerer og beskytter mot sammenstøt og kostbare reparasjoner. Teknologien overvåker data om bilens bevegelse, styring og bremsing for å oppdage hull i veienDriver-assist features are supplemental 4.

Person driving an All-New Ford Mustang convertible

Still deg i kø.

Opplev det enestående ikonet på egen hånd.  

Finn din forhandler

Mustang® Modeller

Tilpass

  

  

Style ikonet ditt

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift og FordPass er varemerker for Ford og Fords samarbeidspartnere. Brembo er et varemerke som tilhører Brembo SpA, benyttet med tillatelse. MagneRide er et varemerke som tilhører BMI Group, benyttet med tillatelse. B&O er et varemerke som tilhører Bang & Olufsen Group, benyttet med tillatelse. TREMEC er et varemerke som tilhører KUO Group, benyttet med tillatelse..