Nye Ford  Mustang®

Et enestående ikon

Vi introduserer Ford Mustang®-den 7. generasjon. Enestående design. Ikonisk 5,0-liters V8-motorkraft og lyd. Interiør i cockpit-stil med digitale skjermer som kan tilpasses ditt behov.

0-100 km/tPerformance Statistics S650 2

0

sekunder

Maks hestekrefterPerformance Statistics S650 2

0

hk

Maks dreiemomentPerformance Statistics S650 2

0

Nm

Ta den ut på en tur

Se hva som gjør den annerledes med den interaktive 360-graders omvisningen vår.Mustang S650 - Recaro seats and Red Brake callipers

 

Se den nå

Spesialutgaver

Mustang® Dark HorseTM

Vi introduserer den første nye Mustang-performanceserien på 21 år. Unik karosseristyling, forbedret aerodynamikk, chassis og motortuning – 453 HK og 0–100 km på 4,4 sekunder†.

Utforsk Dark Horse

Performance

Utforsk performance

CGI-animasjon som imiterer en proffkjører på lukket bane. Ikke prøv dette. Modell som viser bakspoiler som vil være tilgjengelig fra april.

Kraftig fjerdegenerasjons 5,0-liters Ti-VCT V8 Coyote-motor, 453 hestekrefter og 540 Nm dreiemoment, pluss massevis av smart teknologi. Fra stillestående til 100 km på 4,4 sekunderPerformance Statistics S650 2

 

Se den i aksjon

 

 

 

Overlegent Mustang® -interiør

Utforsk interiøret

Ford Mustang interior

Full av teknologi

Det 12,4-tommers digitale instrumentpanelet og den 13,2-tommers Ford SYNC™ 4 berøringsskjermenSYNC 4: Don’t drive while distracted Mustang kombineres i én skjerm for å gjøre det enkelt for føreren.

Mustang® Modeller

Føl på kraften

Opplev Mustang® på egen hånd.

 

Be om prøvekjøring

  

  

Style ikonet ditt

Ford Mustang driving into the sunset

© 2024 Ford Motor Company. Mustang, Dark Horse, SYNC, SelectShift og FordPass er varemerker for Ford og Fords samarbeidspartnere. Brembo er et varemerke som tilhører Brembo SpA, benyttet med tillatelse. MagneRide er et varemerke som tilhører BMI Group, benyttet med tillatelse. B&O er et varemerke som tilhører Bang & Olufsen Group, benyttet med tillatelse. TREMEC er et varemerke som tilhører KUO Group, benyttet med tillatelse..