HELT NYE BRONCO

DEN IKONISKE AMERIKANSKE OFFROADEREN KOMMER TIL EUROPA 

Det ekstreme testregimet Built WildTM gjør at du kan stole på at denne bilen har egenskapene og de innovative løsningene til å gi deg en spennende kjøreopplevelse utenom det vanlige. Alltid klar for eventyr tilbyr Bronco dagens ekstreme friluftsentusiaster den nyeste generasjonen av oppdaterbare teknologier. 

PRODUKTFORDELER

Ford Bronco parked on a beach

FULL FRIHET

Takle selv det mest utfordrende terrenget på en enkel måte, takket være det avanserte Terrain Management System med G.O.A.T (Go Over Any Terrain) kjøremodus. Kombinert med terrengdekk og et høyhastighets off-road fjæringssystem, takler Ford Bronco alle utfordringer du utsetter den for.   

Ford Bronco driving on city road

BARSK OG UTEN KOMPROMISS

Designet med den samme friheten som oppleves bak rattet. Du kan tilpasse din Bronco for ethvert eventyr. Avtagbare tak og dørerDoor removal kombineres med ditt valg av praktisk tilbehør, for eksempel takstativ, for den ultimate utendørsopplevelsen. 

Ford Bronco interior dashboard view

TILPASSET EVENTYREREN I DET 21. ÅRHUNDRE

Ta de virkelig øde veiene uten å miste tilkoblingen. Ford Bronco er utstyrt med intelligente SYNC4Ford SYNC 4, som betjenes via en 12" touch-skjerm. Du vil også kunne nyte B&O Premium-lydsystem med 10-høyttalere, når du er på tur.  

Ford Bronco exterior at night in desert

HELT NYE FORD BRONCO

Hold meg oppdatert

Bruk linkene under for å få mer informasjon