NYE FORD PUMA: HYBRID-SUV MED MASSASJESETER OG KLASSENS STØRSTE BAGASJEROM

Fords nye, mild hybrid kompakt-SUV, Ford Puma. En lekker og superpraktisk SUV-en med klassens største og smarteste bagasjerom.

- Nye Ford Puma har med sin avanserte mild hybrid-teknologi, et unikt bagasjerom og svært konkurransedyktige pris alt som skal til for å bli en suksess i Norge, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Blue Ford Puma parked

Bygg og bestill din egen Ford Puma her

Best bagasjeromsplass i klassen

Nye Ford Puma har det største og smarteste bagasjerommet i klassen. Du har opptil 456 liter til rådighet som kan utnyttes på en rekke måter. Den kommer også med Ford MegaBox som gir et dypt oppbevaringsrom på opptil 80 liter under gulvet i bagasjerommet. Her kan du frakte produkter tilsvarende to golfbager på høykant, eller planter som er 115 cm høye.

Megabox har også et syntetisk trekk og innlagte dreneringsplugg som gjør den svært lett å rengjøre med vann, og egner seg derfor perfekt til å frakte møkkete eller våte klær og sko.

Ford Puma MegaBox view

Mild hybrid-systemet gir lavere drivstofforbruk og bedre ytelse

Fords helt nye EcoBoost hybrid-drivlinje leverer mye krefter og respons. Systemet fungerer også som en motor som sømløst integreres med den prisbelønte 3-sylindrede 1.0-liters EcoBoost-bensinmotoren. Den bruker lagret energi til å gi bilen ekstra dreiemoment, opptil 240 Nm ved akselerasjon, og leverer også opptil 9 prosent redusert drivstofforbruk.

Stilige Puma Titanium og sportslige Puma ST-Line

Nye Puma kommer som sportslig Puma ST-Line og stilig Puma Titanium.

  • Den godt utstyrte Puma Titanium med 125 HK EcoBoost hybrid og en 6-trinns manuell girkasse, kommer blant annet med unike 17 tommers Pearl Grey aluminiumsfelger, korsryggsmassasje i forsetene og trådløs lading av mobiltelefonen.
  • Den sportslige og meget godt utstyrte Puma ST-Line får du med hele 155 HK EcoBoost hybrid og en 6-trinns manuell girkasse. Denne tilbys med 18 eller 19 tommers aluminiumsfelger, sportsunderstell og ST-Line grill i matt svart. Spoiler er også tilgjengelig.

Våren 2020 kommer Puma med en 1.0-liters 125 HK bensin automat. Denne blir tilgjengelig som både Titanium og ST-Line.

Ford Puma Interior view

Massasje, trådløs lading og egen WiFi-sone

Som den første i segmentet tilbyr nye Ford Puma korsryggmassasje i forsetene. Systemet har tre styrkegrader og justerbar massasjeretning.

Forsetene er ekstra tynne for å gi bedre plass til passasjerer i baksetet, samtidig som de er like komfortable. Det 12,3 tommers heldigitale instrumentpanelet gir sjåførene mulighet til selv å prioritere hva de ønsker å se av informasjon.

Med nye Puma kan du lade mobilen trådløst. Den kommer også med Fords modemteknologi FordPass Connect som gjør bilen til en trådløs WiFi-sone hvor inntil 10 enheter kan koble seg på nett.

Les mer om FordPass Connect her

Ford Puma on the road near modern building

Tillitsvekkende teknologier gjør kjøreturen trygg og enkel

Ved hjelp av hele 12 ultrasoniske sensorer og to kameraer plassert rundt bilen kommer nye Ford Puma med en rekke Ford Co-Pilot 360-førerassistanseteknologier.

Disse inkluderer:

  • Adaptiv cruisekontroll med start/stopp-teknologi (for køkjøring).
  • Et helt nytt system for fareadvarsler som informerer om viktige situasjoner før de blir synlige for sjåføren eller bilens sensorer.
  • 180 graders ryggekamera med blindsonevarsler som sier fra om kryssende trafikk. Systemet bremser av seg selv dersom sjåføren ikke reagerer på bilens advarsler.
  • Med den aktive parkeringsassistenten lukeparkerer bilen av seg selv.
  • Nye Puma kommer også med et forbedret filsentreringssystem. Her merker nå også bilen når hjulene treffer grus, gress eller annet på siden av veien, og styrer den forsiktig inn på veien igjen.

Nye Ford Puma også en rekke andre førerassistanseteknologier.