FORD LANSERER NY EKSKLUSIV «HELHVIT» VARIANT AV NYE MUSTANG MACH-E

SEPTEMBER 7, 2021

Med en lekker helhvit styling, både innvendig og utvendig, skiller den nye Mustang Mach-E Frost White Edition seg virkelig ut i mengden.

Den eksklusive varianten, som vil bli tilgjengelig for bestilling i Norge senere i 2021, er faktisk den første Mustang noensinne som har blitt tilbudt med «white-on-white-styling» og blir levert med en rekke unike designelementer.

Den kommer med eksteriørfargen Star White Metallic trelagslakk, som også går igjen på både speilhus og hjulbuelister. Selv den ikoniske Mustang-logoen, og detaljer på 19ʺ aluminiumsfelgene kommer i fargen Oxford White.

Ford Mustang Mach-E

LEVERES MED FIREHJULSTREKK OG DEN STØRSTE BATTERIPAKKEN

Frost White stylingpakken setter virkelig sitt preg innvendig: Her er både seter, midtkonsoll, og dørpanelene i fargen Light Space Grey. På rattet er Mustang-logoen preget i Oxford White. Det unike designet blir fullendt med et Bright Silver heksagonalt mønster på instrumentpanelet.

Den nye Frost White Edition vil bli eksklusivt tilgjengelig for varianten med firehjulstrekk og den største batteripakken, sammen med Teknologipakke+, som gir en elektrisk rekkevidde på opptil 540CX727 Extended Range kilometer.

Les mer om Mustang Mach-E