NYE MUSTANG MACH-E GT: ET RÅSKINN AV EN ELBIL!

SEPTEMBER 10, 2021

Med nye Ford Mustang Mach-E GT får du en helt rå 5-seters helelektrisk SUV med akselerasjon som en supersportsbil, samtidig som du har god plass til fem personer og bagasje.

Ford Mustang Mach-E

Med opptil hele 487 HK og 860 NmMach-E GT Blog 1 i dreiemoment leverer nye Mustang Mach-E GT mer dreiemoment enn noen annen produksjonsmodell fra Ford i Europa. 0 - 100 km/t går unna på bare 3,7 sekunder.Mach-E GT Blog 2

Den elektriske familiebilen med GT-logoen har faktisk nesten 15 % mer dreiemoment enn den eksklusive supersportsbilen Ford GT.

Nye Mustang Mach-E GT leveres med firehjulstrekk som standard, og to elektriske motorer som uavhengig fordeler kreftene på bilens front- og bakaksel. Den er også utstyrt med avanserte MagneRide® adaptive dempere som justerer seg etter valgt kjøremodus - og et bremsesystem fra Brembo. Sammen gir dette en ekstremt underholdende kjøreopplevelse

Les mer om den nye helelektriske råtassen, Mustang Mach-E GT her

Den kommer også med en ny kjøremodus, «Helt utemmet», som er utviklet for å balansere bruken av krefter og dreiemoment for best mulig rundetider på bane.

UNIKE LAKKFARGER OG EKSKLUSIVE EKSTERIØRDETALJER

Mustang Mach-E GT har i praksis alt utstyr som standard. Du velger kun farge og eventuelt panoramatak.

I tillegg til to unike lakkfarger, Grabber Blue og Cyber Orange, kommer den nye modellen med hjulbuer i samme farge som bilen, en 3D-grill i fargen Dark Matter Grey og en unik frontstøtfanger med luftinntak og frontsplitter.

Eksklusive 20ʺ aluminiumsfelger med svarte detaljer i høyglans, røde bremsekalipere, svartlakkerte detaljer på blant annet tak, sidespeil, luftinntak og frontsplitter, er blant eksteriørdetaljene som kommer på den nye versjonen.

De første volumene av Mustang Mach-E GT som blir tilgjengelig for bestilling inneholder topputstyrte lanseringsmodeller som allerede er ferdig utstyrt med panoramatak og kommer i fargene Grabber Blue, Cyber Orange og Dark Matter Grey.


SPORTSSETER, SOFT TOUCH-MATERIALER OG PREMIUM B&O LYDSYSTEM

På innsiden av det romslige førermiljøet setter du deg ned i Ford Performance-sportsseter med god polstring, kombinert med «soft touch» ratt- og dørdetaljer gir dette bilen et helt unikt utseende. Med bilen får du også som standard premium B&O lydsystem med 10 høyttalere, totalt bagasjeromsvolum på 502 liter hvorav 100 liter i en drenerbar frunk og en 15,5’’ skjerm med Fords SYNC 4A system som lærer av sjåførens vaner.

Mustang Mach- E GT kommer også som standard med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som 360° kamera og intelligent adaptive cruisekontroll.

Nye Mustang Mach-E GT kommer som standard med et batteri på 88 kWt netto (99kWt brutto) og har en anslått rekkevidde i henhold til WLTP-målemetoden på opptil 500 km.Mach-E GT Blog 3