FORD PRO – FREMTIDEN FOR NYTTEKJØRETØY

FEBRUAR 18, 2022

Den kraftige etterspørselsveksten etter hjemlevering av varer har gjort nyttekjøretøyene stadig viktigere. I 2021 holdt Fords nyttekjørtøy med tilhørende tjenester bedrifter over hele Europa i gang, og for 7. året på rad toppet Ford de europeiske salgslistene for nyttekjøretøy.

Samtidig som dette skjedde lanserte de også sin egen visjon om hvordan de kan hjelpe sine kunder med å bli mer produktive enn noensinne. Ford Pro vil bistå bedrifter med overgangen til elektrifiserte nyttekjøretøy ved å tilby flere nye produkter og tjenester som forandrer hvordan de administrerer bilparken sin.

Ford Pro er fremtiden for nyttekjøretøy

FORDLIVE GA 250 MILLIONER KRONER I MERVERDI FOR EUROPEISKE KUNDER.

Allerede bruker Ford i flere markeder sanntidsdata for å sørge for at kundene deres er operative. Siden FORDLiive ble lansert i utvalgte europeiske markeder i mars i fjor, har dette systemet sørget for at kundene har hatt sine nyttekjøretøy på veien i hele 58 000 dager ekstra. Bare dette alene har gitt mer enn 25 millioner EURO (ca. 250 millioner kroner) i merverdi for Fords europeiske kunder. I år vil FordLiive-tilbudet utvides for å kunne tilby ytterligere bedre utnyttelse av deres nyttekjøretøy – som igjen vil gi bedret driftsøkonomi for eierne.

FordLiive er ennå ikke lansert i Norge, men skal etter planen lanseres i løpet av året.


E-TRANSIT: DE FØRSTE AV EN NY GENERASJON HELELEKTRISKE NYTTEKJØRETØY FRA FORD.

Ford vil også i 2022 komme med store nyheter på nyttekjøretøyfronten.  Nye E-Transit – den helelektriske versjonen av en av verdens mest solgte varebiler – er allerede godt i gang med testing hos noen store kunder, og vil være tilgjengelig hos Fords forhandlere innen sommeren 2022. E-Transit er den første av en ny generasjon med helelektriske nyttekjøretøy fra Ford, og vil – sammen med Ford Pro – sette en ny standard for både effektivitet, verdiskapning og kundeopplevelser i dette markedet.