DERFOR ER FORD KUGA LADBAR HYBRID EUROPAS MEST SOLGTE LADBARE HYBRID!

MARS 9. 2022

Med plass til hele familien og en elektrisk rekkevidde på opptil hele 64 kilometer, ble nye Ford Kuga ladbar hybrid den klart mest solgte ladbare hybriden i Europa i 2021. Også i Norge økte salget av SUV-en kraftig i fjor.

Ford Pro er fremtiden for nyttekjøretøy

Se aktuelle kampanjer på Kuga

– Med Ford Kuga ladbar hybrid får du en SUV med svært god plass, det siste av førerassistanseteknologier og meget bra komfort, som gjør det mulig å foreta det meste av hverdagskjøringen helelektrisk. Det er den perfekte familiebilen for dem som ikke er helt klare for å hoppe rett over til en elbil, sier produktsjef i Ford Motor Norge, Lars Fredrik Fløymo.

Ifølge anonymiserte data fra den faktiske bruken av Kuga ladbar hybrid i Europa i første halvår av 2021, har nesten halvparten (49 %) av kjørelengden blitt tilbakelagt helelektrisk.

Nye Ford Kuga ladbar hybrid er en forhjulsdreven SUV hvor en elektrisk motor sammen med en 2.5-liters bensinmotor leverer hele 225 HK.

 

DERFOR ER KUGA LADBAR HYBRID EN BESTSELGER

Her er 5 av de viktigste grunnene til at nye Ford Kuga ladbar hybrid topper de europeiske salgslistene for ladbare hybrider:

1. Masse plass: Bagasjeromsplassen er med sine 554 liter blant de beste i klassen. Den fleksible bakseteløsningen, hvor setet kan skyves frem og tilbake 15 cm, tilbyr ekstra fleksibilitet slik at du kan tilpasse oppsettet avhengig av om du ønsker mer benplass i baksetet eller mer plass i bagasjen. Dette er en løsning som har fått mye skryt i biltester som er gjort av Ford Kuga ladbar hybrid.

2. Lang elektrisk rekkevidde: Den helelektriske rekkevidden for Ford Kuga har fra 2022 blitt enda bedre. Nå kan du kjøre helelektrisk opptil 88 kilometer ved bykjøring og opptil 64 kilometer ved kombinert kjøring. Du kan derfor gjøre unna det aller meste av den daglige kjøringen elektrisk og spare både miljøet og lommeboken din.

3. Smarte løsninger og premium lydkvalitet: Nye Kuga ladbar hybrid kommer med et integrert modem som gjør at funksjoner som lading og ladestatus, fjernstart, og å låse bilen opp og igjen kan kontrolleres fra mobilen via FordPass-appen. Kuga ladbar hybrid kan også fås med trådløs lading til mobiltelefonen. B&O-lydsystem byr på premium lydkvalitet med sine 575 watt, 10 høyttalere og en kraftig subwoofer. Og for ekstra komfort på kalde dager, kan du også få oppvarmet ratt og oppvarmede seter i de ytre baksetene.

4. Prisbelønt for førerassistanseteknologier og toppscore i kollisjonstest: Det uavhengige kollisjonstestprogrammet Euro NCAP roste nye Ford Kugas avanserte systemer. Disse hjelper deg blant annet med å holde avstand, bli i kjørefeltet ditt og følge fartsgrensene. Kuga ladbar hybrid har også toppscore og fem stjerner i Euro NCAPs test av bilens kollisjonssikkerhet.

5. Sportslige kjøreegenskaper og god fremkommelighet: Bensinmotoren i kombinasjon med en helelektrisk motor og en trinnløs automatgirkasse, leverer i god Ford-tradisjon topp kjøreegenskaper. For optimal ytelse under varierende kjøreforhold kommer nye Kuga ladbar hybrid med fem kjøremoduser. I tillegg til normal, sport og øko har du moduser tilpasset glatt underlag og dyp snø og sand. Kjøremodusene tilpasser akselerasjon og styrerespons, samtidig som de justerer veigrep og stabilitet for å levere optimal kontroll i enhver situasjon.

Les mer om Kuga her