PEDRO (87) ER NYBAKT MUSTANG MACH-E EIER: DETTE ER FREMTIDENS BIL!

FEBRUAR 4, 2022

87-år gamle Pedro Garcia fra Alicante i Spania var en av de første kundene i sitt område som fikk utlevert sin nye Mustang Mach-E. Det er aldri for sent å velge helelektrisk mener han.

– Du kan ikke forsøke å stoppe fremtiden, men må være i forkant av den. Dette er fremtidens bil, sier den stolte Mustang Mach-E eieren.

Etter et langt liv med forskjellige Ford-modeller med tradisjonell drivlinje, fikk han - som en av de første – overlevert sin nye Mustang Mach-E av sin lokale Ford-forhandler i byen Denia i provinsen Alicante i Spania.

– Det jeg liker best er at du ikke trenger å stoppe på bensinstasjonen. De har installert en hjemmelader hos meg, jeg lader bilen der om natten – og det er det, sier Garcia.

Les mer om nye Mustang Mach-E her


TAKLET OVERGANGEN TIL HELELEKTRISK BEDRE ENN MANGE UNGE GJØR

Mens noen synes bytte til en elektrisk bil med det siste av teknologier kan være en utfordring mener salgskonsulenten som solgte Garcia hans nye Mustang Mach-E, Miguel Estrela, at den 87-år gamle mannen har håndtert overgangen med glans.

– Han taklet overgangen svært bra. Det er langt yngre mennesker som synes dette er vanskeligere enn han, sier Estrela.

Garcia setter pris på hvor enkel, spesielt med enpedalkjøring, og lydløs nye Mustang Mach-E er.  Nå kjører han til steder han ikke har besøkt på 50 år - bare fordi han kan det.

Mange mennesker er redd for forandringer. Pedro viser at selv i hans alder kan det være både enklere og morsommere å tilpasse seg fremtiden enn det mange tror.

Bestill din prøvekjøring av nye Mustang Mach-E her