Bodø-arkitekten Unni: Valgte Mustang Mach-E fordi den ser best ut!

16. mai, 2023

Da den profilerte sivilarkitekten Unni Furfjord skulle kjøpe ny bil var en farge og et design som kler oppkjørselen, hennes funkishus og prosjekter, viktig. I dag er hun den stolte eieren av en knallrød Mustang Mach-E.

Yellow Mustang Mach-e with canoe

I Fords YouTube-serie «Mach-E and Me» møter du Mustang Mach-E-eiere fra hele Europa, hvor Unni Furfjord fra Bodø er en av dem.

– Jeg valgte en rød Mustang fordi den synes veldig godt, og er i kontrast til huset som er hvitt og svart og litt gullfarget, sier hun i filmen.

NÅ!: Tidens beste kampanjepriser på Mustang Mach-E

Kler oppkjørselen perfekt

Unni har alltid drømt om å tegne sitt eget hus. Etter mange års planlegging er det lekre og iøynefallende funkishuset på plass. Herfra både bor og jobber den kreative og svært designopptatte bodøværingen.

– Mach-E kler oppkjørselen, huset og mine prosjekter perfekt: Akkurat som huset er bilen noe nytt, fremtidsrettet og form- og designmessig kult som synes godt i omgivelsene. Vår nye elektriske SUV er den klart kuleste elbilen på markedet. Samtidig profilerer den arkitektfirmaet på en optimal måte. Det liker jeg, sier sivilarkitekten.

Den elektriske SUV-en i fargen Rapid Red har firehjulstrekk, 351 HK og opptil 540 km rekkevidde.

Bygg din Mustang Mach-E her

– Heldig som får lov til å være arkitekt og skape drømmer

Som daglig leder i arkitektfirmaet UNO design & arkitektur har hun også designet flere av de mest iøynefallende arkitektoniske signalbyggene i Bodø.

- Å være arkitekt det er en livsstil. Det vi egentlig gjør er å skape drømmer, ikke bare for oss selv, men også for andre. Det å bare få se ideene bli til virkelighet. Jeg bare tenker hvor utrolig heldig vi er som får lov til å gjøre dette, sier Unni Furfjord i filmen.

Nye Mustang Mach-E har fått mye positiv omtale for både sitt eksteriør- og interiørdesign.

Se hele episoden med Unni Furfjord i YouTube-serien «Mach-E and Me» her: