Birk Ruud om sin Mustang Mach-E GT: Liker at den vekker oppmerksomhet

16. mai, 2023

OL-og VM-gullvinner Birk Ruud er helfrelst etter å ha tilbragt snart ett år bak rattet i den helelektriske råtassen Mustang Mach-E GT. - Dette er rett og slett en fantastisk bil som matcher min stil, sier den friske freeski-kjøreren fra Bærum.

Yellow Mustang Mach-e with canoe

I Fords YouTube-serie «Mach-E and Me» forteller Birk om karrieren sin, om hva som motiverer han, hvordan han jobber for å bli best, og litt om sitt forhold til sin Mustang Mach-E GT i Cyber Orange.

–  Bilen passer bra til meg fordi den står ut i mengden og vekker oppmerksomhet, og det er noe jeg liker, sier Birk.

NÅ!: Tidens beste kampanjepriser på Mustang Mach-E

Helelektrisk råskinn, men også en praktisk bil for fem personer

Mustang Mach-E GT har firehjulstrekk, 487 HK og gjør unna 0 - 100 km/t på 3,7 sekunder. Samtidig har den helelektriske råtassen også god plass til fem personer og bagasje. Her er i praksis alt av utstyr standard – du velger kun farge og eventuelt panoramatak. Mach-E GT er også godkjent for taklast – og du kan lett få med deg ski, snowboard, sykler eller kajakker på taket.

– Det er rett og slett en fantastisk bil som matcher stilen min. Det er jeg superhappy med, sier en meget fornøyd Birk Ruud.

– Viktig å gi tilbake ved å inspirere unge

Den sympatiske toppidrettsutøveren snakker i filmen om egne forbilder – og hvor viktig det var for han å få tilbakemeldinger og tips fra de han så opp til da han vokste opp.

– Det å kunne gi tilbake ved å inspirere unge, det er viktig for meg og jeg vet hvilken effekt det har, sier han.

Bygg din Mustang Mach-E GT her

Satte seg mål om å vinne OL og X-Games som 16-åring

Birk forteller også om hvordan han tidlig i livet satte seg konkrete mål – for å nå det han drømte om.

– Som 16-åring bestemte jeg meg for å skrive opp de største målene jeg kunne drømme om på veggen hjemme på gutterommet. Da skrev jeg å vinne OL-gull i 2022 og vinne X-Games i 2018. Nå sitter jeg her med OL-gull fra 2022 og X-Games gull fra 2018.

Etter at filmen ble laget har Birk også vunnet VM-gull i freesking i 2023.

Se hele episoden med Birk Ruud i YouTube-serien «Mach-E and Me» her: