Bygg din Ford Bestill prøvekjøring Finn din forhandler Bestill service Ask Ford
Home > Personbiler > NYE FOCUS ST
Pris Fra Gross Retail Price (PV)

HELT NYE FORD FOCUS ST

Ford Focus ST exterior view
Red Ford Focus ST in motion cornering left, driving down the hill

Skreddersy opplevelsen din

Focus ST sørger for den ultimate Focus-kjøreopplevelsen. Med valgbare kjøremoduser, inkludert normal, glatt, sport og baneTooltip, forvandler du din Focus fra en behagelig hverdagsbil til en spennende høyytelsesbil. Det finjusterte understellet har blitt kombinert med kontinuerlig støtdemperkontrollTooltip, som tilpasser fjæringsinnstillingene for å gi enestående kjørekvalitet og -dynamikk, uansett forhold. Dette er en Focus som er bygget for veien og skapt for bane.

Kraft og presisjon

Focus ST er laget for å skille seg ut. Interiøret er designet for å matche. RECARO-seter med -ST emblem kombineres med sportsratt med flat underside. 19'' aluminiumsfelger og girvelger og pedaler med aluminium fullfører stilen. Ford SYNC 3 gir deg kontroll over alt fra ventilasjon og lydinnstillinger, til mobiltelefon og navigasjon – alt via en 8-tommers berøringsskjerm, eller gjennom å bruke enkle stemmekommandoer. Med B&O-lydanlegget kan du lytte til favorittmusikken slik det er meningen at den skal høres ut.

Ford Focus ST interior view
Blue Ford Focus ST rear view on road

Konstruert for ytelse

Dette er den kraftigste, mest responsive og beste Focus ST-en som noensinne er laget. Med 280 hk og dreiemoment på 420 Nm er nye Focus ST i stand til å klare 0–100 km/t på kun 5,7 sekunder. Bilen er konstruert med presisjon for å gjøre kjøringen til en glede, enten du er i bygater eller på banen. Og for første gang, en differensial med elektrisk sperre gir maksimal kontroll og gjør deg i stand til å føle alle svingene.

Smart sikkerhetsteknologi

Nye Focus ST er tettpakket med teknologi som hjelper til med å beskytte deg, passasjerene dine og andre trafikanter. Elektronisk stabilitetskontroll overvåker fremgangen din konstant. Dersom systemet registrerer tap av veigrep, kan det automatisk aktivere bremsene og bidra til å holde deg stabil. Større bremseskiver og bremseklosser sørger for forbedret bremseevne. Det fins også kollisjonsforebygging med fotgjengervarsel, som kan varsle deg om potensielle hindre i veien og til og med aktivere bremsene ved behov.

Ford Focus ST showing pre-collision assist radar lines

Alle FOCUS -varianter

Sammenlign modeller (PDF 10.2MB)
Promo

Vi har flere gunstige kampanjer

Les mer

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top