NYE MUSTANG MACH-E EN AV MANGE STJERNER I «LANGE FLATE BALLÆR 3»

MARS 30. 2022

Sammen med et stjernespekket galleri norske skuespillere og kjendiser er også nye Ford Mustang Mach-E en av stjernene som deltar i Harald Zwarts tredje oppfølger i komediesuksessen «Lange Flate Ballær».

Norwegian Fans

Stemningen i Edgarasjen blir nemlig ikke helt topp da Øyvind, som har tatt over driften av bilverkstedet, svært stolt viser frem sin nye bil til kællane – en knallrød helelektrisk Ford Mustang Mach-E.

«Den kan kjøre helt til Trondheim uten å lade», skryter den stolte nybakte bileieren. «Trondheim – hva skal du der å gjøre», svarer en lite imponert Kai til den nybakte Mustang Mach-E-eieren.

I «Lange Flate Ballær 3» er det nok engang kameratgjengen i garasjen som er i fokus. Denne gangen roter kameratene seg bort i spritsmugling. Midt blant alle stjerneskuespillerne som inkluderer Samantha Fox, Stian «Staysman» Thorbjørnsen, Harald Rønneberg, Hellbillies og Ulrikke Brandstorp, har også Fords nye helelektriske SUV fått en rolle.


VIDEREFØRER FILMSTJERNEARVEN TIL IKONET MUSTANG

– Akkurat som «Lange Flate Ballær 3» har blitt en herlig og folkelig norsk film som gjør at du virkelig koser deg, er også Mustang Mach-E en folkelig elbil som virkelig også kan bringe frem det store smilet når du sitter bak rattet. Det er også ekstra morsomt at vi med dette viderefører den stolte arven etter Mustang – som har vært en av de virkelig store bilmodellstjernene i både utenlandske og norske filmer de siste drøye 50 årene, sier markedsdirektør Geir Haugaard i Ford Motor Norge.

Ford Mustang er faktisk en av de aller største rullende filmstjernene gjennom tidende, med over 3800 opptredener, og minneverdige roller i en rekke filmer som «Bullitt», flere James Bond-filmer, «Gone in 60 seconds», «John Wick» og de norske suksessfilmene Børning 1 og 2.

Nye Mustang Mach-E har en elektrisk rekkevidde på opptil 610 kilometer og kan også fås med firehjulstrekk.  Den kan også bestilles som en like praktisk og romslig, men enda råere og mer eksklusiv GT-versjon. Med opptil hele 487 HK og 860 NmMach-E GT Blog 1 dreiemoment leverer nye Mustang Mach-E GT mer dreiemoment enn noen annen produksjonsmodell fra Ford i Europa. 0 - 100 km/t går unna på bare 3,7 sekunder.Mach-E GT Blog 2