SOFAR SOUNDS OG FORD MUSTANG MACH-E PRESENTERER: AMPLIFIED SESSIONS

NOVEMBER 15, 2021

Sofar Sounds og Ford Mustang Mach-E

Vi i Ford er glade for å samarbeide med Sofar Sounds og framheve morgendagens musikere. I smeltepunktet mellom energien som driver musikken og elektrisiteten som driver Mustang Mach-E, bringer Amplified Sessions deg artister som uttrykker de samme verdiene som Mustang Mach-E står for: innovative nyskapninger som utfordrer forventningene og skaper morgendagens ideer.

Vi viser innslag fra noen av de mest spennende nykommerne fra hele Europa. De har kanskje ulik stil, men de har alle noe til felles: de har soul.

I tillegg til innslagene, vil et spesielt utvalg av våre artister formidle sine unike versjoner av James Browns unike låt: Super Bad — signatursangen som brukes i den nye Mach-E-reklamen. Vi tar også en prat med dem og kjører rundt til stedene som inspirerte dem. Takket være den nærmest lydløse elektriske girkassen i Mustang Mach-E, vil du høre hver eneste lille detalj.

Den første av disse utvalgte innslagene er den fantastiske Jake Isaac. I denne videoen kan du se han ta en kjøretur i Mustang Mach-E sammen med vår intervjuer Ellie Prohan. Kjøreturen går gjennom London, stedet der hans karriere startet.

Amplified Sessions har enda mer å by på - fra inspirerende artister som Reuben James, MAVICA, Superjava og San Soucis.

Klikk her for å se hele Amplied Session spillelisten.

På samme måte som disse artistene bryter musikalske grenser med sin unike stil, skyver Mustang Mach-E på grensene til hva du forventer av bilene våre — og det gjør den med sin unike holdning og positur. I likhet med artistene våre, står den hele løpet ut. Opptil 610 kmTooltip på en enkelt lading, for å være nøyaktig.

Finn ut mer om Amplified Sessions på Sofar Sounds: https://www.sofarsounds.com/v/amplifiedsessions

Se Mustang Mach-E-reklamen: https://youtu.be/Iky3nEEWaBM

Les mer om Mustang Mach-E: https://www.ford.no/personbiler/mustang-mach-e