HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Home > Kjøpe > Ekstra > Tilbehør > Bestselgere > Tilhengerfester
Tow Bar

Tilhengerfeste

Kjør med tilhenger og vær sikker på at den er forsvarlig tilkoblet

Trygt, sikkert og perfekt for bilen din.

Fast tilhengerfeste

Faste tilhengerfester er trygge og sikre. De er kompatible med de elektriske systemene i Transit Van og Transit Connect. Fastmontert på bilen – alltid tilgjengelig når du trenger det. For Ford Ranger, Transit Custom og Transit Courier er et fast tilhengerfeste fra Brink®3 den beste løsningen. 

Med Fords faste tilhengerfester kan du føle deg trygg på at tilhengeren forblir forsvarlig tilkoblet. Tilhengerfestet er kompatibelt med det elektriske systemet i Transit Van og Transit Connect. Siden det er fastmontert på bilen, er du dessuten alltid klar til å dra ut på eventyr. For Ford Ranger, Transit Custom og Transit Courier er et fast tilhengerfeste fra Brink® den beste løsningen.

Avtagbart tilhengerfeste

Det avtagbare tilhengerfestet er enkelt å håndtere og kompatibelt med bilens elektriske systemer. 

Tilhengerfester er vanligvis fastmontert, så de stikker alltid ut bak på bilen. Det avtagbare tilhengerfestet kan du imidlertid demontere når du ikke trenger det. Fords originale avtagbare tilhengerfester er tilgjengelige for Transit Connect. Brink® avtagbare tilhengerfester er tilgjengelige for Transit Custom. 

De elektriske settene har høy ytelse. De er kompatible med bilens CAN-Bus-system og kan integreres med Fords elektriske systemer og sikkerhetsfunksjoner. Både tilhengerfestet og det elektriske settet er testet for kompatibilitet med bilens elektriske systemer. Testene overgår de lovpålagte kravene. 

Et Ford e-sett gjør det også mulig å bruke tilhengerstabilisator (del av elektronisk stabilitetskontroll, ESP), hvis tilgjengelig. Hvis systemet registrerer at tilhengeren slingrer, omdirigerer det dreiemoment og setter bremsen på det aktuelle hjulet for å oppnå kontroll.

Unngå at tilhengeren krenger med tilhengerstabilisator, som aktiveres av Ford e-sett. Den registrerer når tilhengeren krenger og reduserer automatisk bilens hastighet for å få kontroll over tilhengeren. Systemet reduserer bilens fart ved å redusere bilens dreiemoment og gradvis øke bremsetrykket på hjulene.

Hvis du vil se hvilke tilhengerfester som er tilgjengelig for Transit, kan du se i tilbehørskatalogen eller kontakte din Ford-forhandler.

Search For Tow Bars

Hva er tilgjengelig til din Ford?

Søk etter Tilhengerfeste Velg din modell

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Åpent i dag til kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Delelager åpent til <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Verksted åpent til <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Veibeskrivelse

  Detaljer

Top