KA+

FORD KA+ DEKK – DIMENSJONER OG MONTERINGSPROSESS

Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne de riktige dekkene for din Ford KA+. Sjekk først veiledningen for dekkdimensjon på baksiden. Deretter kan du bruke tabellene nedenfor til å finne de rette dekkene for deg. Alle publiserte priser er anbefalte utsalgspriser – inkludert mva., hjulbalansering, standardventil, montering og avfallshåndtering. En rekke dekkmerker og priser er tilgjengelige, og vi har ordnet dem i tre kategorier: Premium og Økonomi.

DEKKATEGORIER OG MERKER

Produktene er ordnet i to kategorier for å gjøre det enklere å velge: Premium og Økonomi.

Premium-serien omfatter dekk fra disse merkene: Continental, Michelin og Nokian.

Økonomiserien omfatter dekk fra: Continental, Michelin og Nokian

Alle publiserte priser er veiledende fra priser og inkluderer mva., hjulbalansering, standardventil, montering og avfallshåndtering.

INFORMASJON OM DEKKPRISER

 

Dekktype

Dimensjon

Pris*

Premium Dekk 175/65 R14 Fra Kr 6 990
Økonomi Dekk
175/65 R14 Fra Kr 5 990
next
prev


*Oppgitte priser gjelder fire sommerdekk 175/65 R14 ferdig montert på bilen (inkl. miljøavgift og balansering) i tidsrommet 01.04.2024-01.10.2024. Evt. dekksonsorer kommer i tillegg.

ØKONOMIDEKK

Til hver kjøretur trenger du pålitelige dekk av høy kvalitet som – bokstavelig talt – ikke svikter deg. Hvis du også ønsker å holde kostnadene på et minimum, passer vårt utvalg av lavprisdekk godt. Daglige kjøreturer blir fort mange kilometer totalt, og fordi kilometerstanden er så høy, kan det være at du ikke har dyre premiumdekk øverst på listen. Men du trenger faktisk ikke å ofre ytelsen. Ford anbefaler bare dekk som gir førerne trygghet og bilen nødvendig holdbarhet.

PREMIUMDEKK

Invester i kvaliteten på kjøreopplevelsen ved å betale mer for dekk i premiumutvalget – du investerer i kvaliteten på kjøreopplevelsen. Disse dekkene har vært gjennom mange år med vitenskapelig forskning og utvikling, og de gir førerne det beste innen gummiblanding, mønster og generell holdbarhet. I all slags vær, i svinger, ved bremsing og med godt grep på veien blir du minnet på at det å investere i det beste alltid er en god beslutning.

Bruk de nyttige linkene våre nedenfor for å finne mer informasjon