REDEFINERER «TØFF» PÅ GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED MED “VERY GAY RAPTOR”

JUNI 26, 2022

Siden Ford lanserte sin råeste pickup som en egen «Very Gay Raptor» i fjor, har ekstrempickupen fått  mye oppmerksomhet. Nå vil neste generasjon Ranger Raptor få sin europeiske heftige debut, som en «Very Gay Raptor».
Ford Ranger Raptor pride color in a forest

Den ene varianten av forrige generasjon Ranger Raptor ble laget som et svar på en støtende kommentar på en post i Fords sosiale medier, og har nå blitt en viktig bil i deres allianse med LGBTQ+ miljøet. Målet er å bli kvitt diskriminering i bilindustrien og andre steder.

Råtasspickupen har allerede vært med i Fords nye LIVE-serie, «Tough Talks», og vil også være med under en LIVE-innspilling av showet når Goodwood Festival of Speed starter denne uka.

Målet med «Tough Talks» er å utfordre maskuline stereotypier, «tøffe» og støtende meninger.

Showets vert er den walisiske rugbylegenden, Gareth Thomas, den første åpne homofile rugby union-spilleren. Her vil han, sammen med flere kjente gjester, som racingsjåføren Abbie Eaton og komikeren Catherine Bohart, utforske hvordan bilindustrien kan dyrke frem en kultur for samarbeid og inkludering med LGBTQ+miljøet. De vil gå gjennom en rekke temaer i løpet av LIVE-innspillingen.

Den neste generasjonen av Ranger Raptor, «Very Gay Raptor», vil kjøre opp den ikoniske Goodwood-bakken. Under panseret er det en 3-liters V6 EcoBoost-motor som skal levere 288 HK/ 491 Nm.

Hvis du ikke greier å vente med å se begge kjøretøyene – se videoen under. Den viser at selv om de følger forskjellige veier, er ytelsene og utholdenheten deres like imponerende – og ikke definert av deres ytre identitet.

Ford Ranger Raptor pride and red color in a forest