NÅ BLIR EUROPAS MEST SOLGTE VAREBIL HELELEKTRISK

MAI 9, 2022

Tidligere i år annonserte vi at det vil komme fire nye helelektriske nyttekjøretøy i løpet av 2024 i tillegg til nye E-Transit. Her er den første av disse: Nye Ford E-Transit Custom.

Den nye helelektriske arvtakeren til Europas mest solgte varebilGlobal New Registrations 2021 er utviklet fra bunnen av for å sette en helt ny standard i 1-tonns segmentet. Den skal hjelpe bedrifter i hele Europa med en enkel overgang til en helelektrisk nyttekjøretøyflåte og samtidig øke produktiviteten.

E-Transit Custom

OPPTIL 380 KM HELELEKTRISKE REKKEVIDDE

Den nye varebilens batterier gir den en beregnet elektrisk rekkevidde på opptil 380 kmOpptil 380 km helelektriske rekkevidde. Med funksjonen Pro Power Ombord blir også bilen din gjort om til energikilde til lys, utstyr og verktøy, når du måtte ha behov for dette.

Nye E-Transit Custom kan lades med DC-hurtiglading og den vil få god tilhengerkapasitet. Med fullt LED-lys og et distinkt nytt design vil E-Transit Custom være «benchmark» i 1-tonns segmentet.


UNIKT FLÅTESTYRINGSSYSTEM FOR ØKT DRIFTSTID OG REDUSERTE DRIFTSKOSTNADER

Den nye helelektriske varebilen er også utviklet for sømløst å passe inn i Ford Pros økosystem av produktivitetsforbedrende og kostnadsbesparende løsninger. E-Transit Custom støtter Ford Pro programvare, ladeløsninger og finansiering via en helhetlig og omfattende løsning for økt driftstid og reduserte driftskostnader.

– Dette representerer virkelig et vannskille for vår nyttekjøretøyproduksjon i Europa og er et nytt og viktig skritt for å realisere Ford Pro sine ambisjoner. Betydningen av at Europas mest solgte varebil nå blir helelektrisk og at den supporteres av vår unike one-stop-shop løsninger for økt produktivitet for europeiske bedrifter, kan ikke overvurderes, sier Hans Schep, general manager, Ford Pro i Europa.

Les mer om E-Transit Custom.