SLIK BRUKER DU LIVE TRAFFIC MED FORDPASS CONNECT

Live Traffic leverer oppdatert trafikkinformasjon direkte til navigasjonssystemet ditt i SYNC 3. Slik bruker du den.

Ford cars in a traffic
 • FordPass Connect er et modem som er innebygd i bilen din Det aktiverer en rekke funksjoner som er utformet for å gjøre kjøreopplevelsen din lettere og hyggeligere enn noen gang tidligere.

  For eksempel leverer Live Traffic oppdatert trafikkinformasjon direkte til navigasjonssystemet ditt i SYNC 3. Teknologien justerer den anbefalte reiseruten din basert på trafikkforholdene og hjelper deg med å komme frem til bestemmelsesstedet mer avslappet og i tide.

  Slik bruker du det: 

  • Kontroller at du har aktivert modemet, og at datadeling er skrudd på.
  • Er du usikker, trykker du bare på FordPass Connect-flisen på SYNC-skjermen. Deretter trykker du på «Tilkobling-innstillinger», skrur på «Posisjon» og «FordPass Connect Live Traffic».
  • For å legge inn en destinasjon trykker du på «Navigasjon» på SYNC 3-skjermen og deretter på «Destinasjon» på venstre side av kartskjermen.
  • Skriv inn en destinasjon ved hjelp av tastaturet og trykk på «Søk». Den beste kjøreruten vil lastes opp på SYNC-skjermen.
  • Du får også se annen nyttig informasjon, som reisevei og stopptid i trafikken.
  • Systemet dekker alle større og mindre veier. Det leverer også trafikkoppdateringer i sanntid og legger om kjøreruten dynamisk for å unngå stopp. Så fra nå av kan du ankomme avslappet og i tide.

  Så enkelt er det å bruke Live Traffic fra FordPass Connect. Men er det noe du er usikker på, er det bare å kontakte Ford-forhandleren.

  Hvis du synes denne videoen var nyttig, kan du sjekke ut de andre videoene i «Slik gjør du det»-serien vår. De er laget for å hjelpe deg med å holde din Ford i tipp topp stand, slik at du får mest mulig ut av de mange funksjonene i bilen. Finn ut mer her.

RELATERTE VIDEOER

Hand holding a mobile phone with FordPass application

SLIK AKTIVERER DU FORDPASS CONNECT-MODEMET

FordPass Connect-modemet åpner for en rekke nyttige funksjoner, inkludert opptil 4G LTE-wifi for opptil 10 enheter. Denne videoen viser hvordan du kobler det sammen med FordPass-appen.

Ford S-MAX side view

SLIK UTFØRER DU EN FULL TILBAKESTILLING I FORDPASS-APPEN

Utfør en full tilbakestilling hvis du skal selge bilen din, har kjøpt en brukt Ford privat eller må fjerne bilen din fra en annen FordPass-konto. Slik gjør du det.

Add Your VIN Number

SLIK LEGGER DU TIL UNDERSTELLSNUMMER I FORDPASS-APPEN

Hvis du legger til et understellsnummer (Vehicle Identification Number / VIN) i FordPass-appen, kan du holde deg oppdatert om garantien, bestille service og få tilstandsvarsler om bilen. Slik legger du til understellsnummeret i FordPass.